180. Kevätranskis

Jeeei, uusi tasaluku!
Tämän ranskiksen tein heti vappukynsien perään ja sitten tein perään vielä kolmannen ranskiksen. En ole blogiurani (lol mikä sana) aikana tehnyt aiemmin ainoitakaan ranskiksia ja nyt sitten kolmet perä-perää, mikäköhän tuli?

Enivei, tässä ensimmäistä kertaa käytössä ihana, kirkas ja keväinen CG Def Defying (Cirque du Soleil). Pohjalakkana sandwich-suosikkini Evelinen vaaleanpunainen jelly. Toimii myös ranskiksissa ^^.

Ensinnä väkersin ranskalaisen ja totesin että näääh, ei riitä, jotain roinaa pitäs heittää mukaan. Sitten muistin keltaiset ruusu-decalit ja iskin niitä parit, nimettömiin ja peukkuihin. Hmm, ei vieläkään tarpeeksi tavaraa. Hei, pilataan lakkaus pilkuilla! No ei pilattu sentään, ihan jännät tuli, tykkäsin jopa vaikka ollaankin vähän sivussa omimmalta alueelta (ja mikäköhän sekin mahtaa olla?).

Eveline Pastel colours 326, China Glaze Def Defying ja kukka-decalit. (Pilkut Mavala White).

6 kommenttia:

 1. Oot saanu hyvin ton ranskiksen! Tää China Glaze Def Defying väri ei ehkä mieleen, mutta muuten tosi hieno ranskis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, ei oo kyllä mitenkään liikaa harjotusta tosta ranskiksesta, eli lisää kehiin... Voin kyllä kuvitella, että ihan kaikki ei tolle vihreälle lämpene, mutta mä tykkään kybällä. :)

   Poista
 2. Tosi ihanat! Kauniisti sait ranskiksenkin onnistumaan, se onkin vaikea laji ja siksi itse aina piilotan sen rajan jonkin härpäkkeen alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah kiitos, tuli tosin sudittua tuo ranskis melko huolettomasti paikalleen, yllätys että noinkin hyvin onnistui :D

   Poista
 3. Todella ihanat kynnet :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista