179. Nomadi ja mustaa pitsiä

Uusista lakoista testasin ensin Color Clubin Nomadic in Nudea. Levittyvyys oli hyvä ja lakka peitti kahdella kerroksella. 


Olen pitkän aikaa halunnut lisätä mustaa pitsikuviota nuden kanssa ja päädyin Adeninalta tilauksen yhteydessä kaupanpäälle saatuihin nauhoihin. Pyörittelin kauan niiden asettelua ja päädyin lopulta lasiviilaan. :D Muutin kärjen muotoa ensimmäistä kertaa tutusta pyöreästä. Tosin viilasin lakkausten kanssa, joten muoto on vielä hieman epätäydellinen. Tykkään muodosta ainakin näiden koristelujan kanssa, saa nähdä teenko taas pyöreät kynsien kasvaessa. Pitää tosin lakkauksia vaihtaessa hieman viimeistellä.

Nauhojen lisäksi lisäsin pari kynsitarraa.
Nykyisistä kynsistä täytyy kyllä kiittää Mavalan Scientifiqueta, en kestä sen hajua, mutta kynnet eivät ole liuskottuneet tai halkeilleet sen oston jälkeen. ^^' Mavalan lisäksi olen käyttänyt Avonin hardeneriä ja syönyt Piimaxia ja biotiinia, joten en ole varma mikä vaikuttaa eniten, mutta luulen että Mavala, jota käyttänyt kauimmin. On luksusta, kun ei tarvitse koko ajan pelätä kynsiensä puolesta kovemmassakaan menossa..

Lakan väristä en kyllä ole varma, kiva, mutta ehkä hitusen riitelee ihon sävyn kanssa. Ihanaa, kun punoittaa liikaa. :( Poshe taas osoittautui oivaksi päällyslakaksi, kuivui hitusen hitaampaa kuin Seche, mutta ei tätäkään tarvinnut odotella. Lisäksi tämän kiilto on kaunis. ^^

- Dimavarien


6 kommenttia: