178. Apinointia

A-a-apinoin vaihteeksi Dimaa, tai oikeastaan Diman frankenia ja omaa lakkahimotustani (Dandy Nails - Bathed in Light). Ei, ei lähtenyt sekoittelemaan omaa frankenia vaan yksinkertaisesti kerrostin.

Pohjalle violettia tuomaan iskin Flormaria numerossa 445. Tadaa.


Flormarin päälle toista Flormaria, duochrome-sarjasta vaaleanvioletti-kultainen DC01. Nättiä.


Ja sitten puuttuukin vaihekuvat. :( Lakkasin kerroksen OPI:n Not Like The Movies:ia sitten kerros BYS:n hologlitteriä ja taas kerros Not Like The Moviesia.

 Totean tähän väliin, että yksi kerros not like the moviesia olisi riittänyt. Flormarien päälle glitter ja sitten OPI nyt OPI:n vihreä vivahde näkyy liikaa ja Flormarien violettius peittyy kokonaan. Eli tuloksena on kahden Not Like The Movies -kerroksen väliin vedetty glitter. Buu. Nättiä enivei, muttei ihan sitä mitä haettiin. Bathed In Light:n violetti flash jää kevyeksi ja kultainen vivahde jää puuttumaan, ehkäpä oikeaa vaikutelmaa ei siis saada kerrostamalla tai sitten pitää vaan keksiä joku todella selkeän violetin shimmerin sisältävä lakka mukaan.
Mutta tuo hologlitteri sopii tooosi hyvin tuohon duochromeen, eikös?Räpellykseen käytetyt lakat: Flormar 445, Flormar DC01, OPI Not Like The Movies, BYS Crystal

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat :) Tulee vähän mieleen Ozoticin scatter chromet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, tottapa muuten. Ja lisää lakkoja himotuslistalle....

      Poista