177. Materialismionnea

Tuli tehtyä jokin aika sitten tilaus ja en ole esitellyt vielä sen antimia. Tällä kertaa tilasin Head2Toe Beauty Storesta uuden päällyslakan takia. Olen käyttänyt jo aikani Secheä ja päätin testata toista pikakuivattavaa ja päädyin Posheen sen kiillon ja tolueenittomuuden takia.


Sitten toki koriin lipsahti muutama muukin lakka. 0:) Hedarilla postikulut ovat portaittaiset:  Yhden lakan postikulut ovat  $15,43, 2-4 kpl  $19,03, 5-6 kpl  $22,36, 7-10 kpl  $25,69. Tosin päällyslakka itsellä vei tilaa, koska se tulee pahvipakkauksessa, joten lukemat voivat heittää yhdellä suuntaan jos toiseen. Head2toe myy mm. China Glazea, Color Clubia, Opista rajattua määrää, Essietä ja Misaa. Lakkojen hintataso on hyvä - Color Clubit ja China Glazet päälle kolme dollaria, Essie oli kallein näistä 8 dollaria.

Lakat oli pakattu äärimmäisen hyvin ja ne tulivat nopeasti. Tilasin 29.4 päivä ja lakat saapuivat 6.5. Lakat oli paketoitu laatikkoon, jossa runsaasti pehmusteita. Lisäksi lakat olivat pussissa ja China Glazen kolmen lakan laatikoissa. Ne, jotka eivät olleet olivat kiedottuna kuplamuoviin.
Tilasin China Glazeista lakat Water You Waiting For, Make a Spectacle ja Fairy Dust. Jälkimmäiset on toppereita, Water peittää. Itseltä puuttui holotopperi ja Water You Waiting For on jo pidempi aikainen himotus.


Color Clubilta tilasin Snow-flakesin ja Nomadic in Nuden. Nomadic ei ole yhtä tunkkainen kuin swatcheissa, vaan todella kiva beige nude. En malta odottaa kokeilemista oman ihonsävyn kanssa. Snow-flakes on sama kuin jo omistamani Nfu Oh:n 38, mutta sen sisältämät flakiet ovat hitusen pienempiä. Kuitenkin dupe, yritän uskotella itselleni hyvän syyn sen tilaamiseen. :D 


Opeista valikoin itselleni Java Mauve-A:n ja All That Razz-Berryn. Tyhmiä nimiä, mutta kauniita lakkoja. Vadelmanpunainen puuttuikin, enää tarvitsisin Strawberry Margharitan.


Lisäksi tuli tilattua itselle täydellinen persikka eli Essien A Crewed Interest. Äärimmäisen kaunis ja ei liian oranssi, miksi olen jättänyt usean persikkalakan kauppaan.


Oletteko te tilanneet Head2Toesta? Ja mitkä ovat olleet viime aikaisia hankintojanne? :) 

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Huuh, vähän isompi tilaus kuin mun omani :D Mulla tuli vaan neljä lakkaa.
  Ihania lakkoja kyllä kotiutui sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin maksipostit ja tilailin niiden mukaan. Poshe tosiaan vei kivasti tilaa, ja nosti heti kuluja. Miksei näitäkin voisi postittaa ilman tuota pahvia? :D

   Nämä on kyllä ihanuuksia, pitää yrittää pikimiten testailla kynsillekin. ^^

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itsekään en aikaisemmin, olin yllättynyt nopeasta toimituksesta. :)

   Poista
 3. Eikös se ole Water You Waiting For?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet täysin oikeassa, ei pitäisi tehdä näitä päivityksiä yöllä tarkistamatta vielä kerran lakan nimeä. :DD Korjailenpa pois.

   Poista
 4. Mä tykkään Hedarista tosi paljon, useammin tulee sieltä tilattua kuin Nailsuppliesilta. Miinusta tosin, että OPIa ei saa mutta toimitus on käsittämättömän nopea, NS kuppaa matkalla puolta pitempään ja on kalliimpikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sais tulla kaikki Opit sinnekin. Itse tilannut kanadalaisesta putiikista, koska ei ole huomannut kuin vasta että Nailsuppliesilla Opit tulevat näkyviin kirjautumalla sisään. Yllätyin kyllä nopeasta toimitusajasta, varautui paljon pidempään.

   Poista
 5. Mä en oo vielä kertaakaan tilannu hedarista, mutta juuri nyt avasin tuon sivun ja saa nähdä lähteekö tilaus menemään :D Uskon kyllä että hmm joo.. :D Kerro sitten mielipide tuosta poshen pikakuivattajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuolla on kyllä mukavasti kaikkea kivaa ja sopivaan hintaankin.

   Testasin Poshea tänään kynsiin, kuivuu ehkä aavistuksen hitaampaa kuin Seche, joka on miltei heti kosketusaltis. Ei tosin joudu tätäkään vartomaan. Poshe ei myöskään tuoksu yhtä paljon ja kiiltää hitusen enemmän. Ainakin näin ensiyrittämällä olen todella tyytyväinen. :)

   Poista