176. Half moon

Meikätytön ensimmäiset puolikuulakkaukset. Halusin lähteä mahdollisimman klassiselle linjalle ja toteutin lakkauksen pelkästään punaisella. 
Tämäntyyppistä 50-luvun hengessä toteutettua lakkaustahan on nähty esimerkiksi Dita Von Teesellä. Ditalla tosin puolikuu taitaa olla väritetty jollakin eikä ole ihan kynnenvärinen.

Dita Von Teese. Kuva täältä.

Ja tässä meikäläisen toteutus: Aloitin urakkani aluslakalla vaikka tiesin, että osa siitä pyyhkiytyy pois. Punaisen pigmenttisen lakan alle on aina kuitenkin hyvä suojaava aluslakka laittaa. Aluslakan jälkeen otin suosikkipunaiseni käteen ja aloin varovasti hahmotella puolikuuta. Lakkasin normaalissa järjestyksessäni (keskelle-sivu-sivu), mutta jätin puolikuun kohdan lakkaamatta. Tajuatteko mitä tarkoitan? Tietysti puolikuun muoto ei tällöin ollut kaunein mahdollinen ja punaisella lakattuani otinsin siistimissiveltimen käyttöön. Pyöristin ja joissain tapauksissa laajensin puolikuun rajaa niin että sivellin oli melkein lappeellaan. Punaista laitoin kaksi kerrosta ja siistimisen toteutin kaksi kertaa. Lopuksi kiiltävä päällyslakka ja voila -  klassisen tyylikkäät kynnet!

Näyttivät muuten hieman geelikynsiltä, eikö?

Rrrakastin näitä!
Punaisena lakkana tosiaan suosikkini Mavalan 206 French Cancan. Aiemmin täydellisesti levittynyt lakka alkaa kaivata hieman ohentajaa kun pullo alkaa vajumaan. Nätti nätti punainen minun mielestäni, sääli ettei tätä enää saa. Saa nähdä mikä tulee olemaan tämän korvaaja sitten kun tämä joskus loppuu.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti