175. Seppälän koristelutarvikkeita

Uuh uskomatonta, meikä kirjoittaa jonkinmoista arvostelua/esittelyä jostakin.

 Ja ostin nämä jutut tosiaan ihan itse Seppälästä. 

Nappasin tosiaan kaksi erilaista koristetta kokeiluun. Hopeisia pyramidiniittejä ja mustia kumisia rusetteja. Paketeilla oli hintaa 1,95. Samanlaisissa pakkauksissa on saatavilla myös fimoja. Valikoimasta löytyy myös mikrohelmiä (3 rasiallista helmiä + lakka), tarroja ja kynsilakanpoistoaine.

Söpöt pakkaukset.


Kumpiakin koristeita oli n. 25 kpl / pkt joten hintaa yhdelle koristeelle jää n. 8 senttiä. Varsinkin niittejä runsaasti käyttävälle hinta on aika suolainen. Pieneen kokeiluun hinta on ihan kelvollinen ja ovathan nämä tosi helposti saatavissa verrattuna nettikaupoista tilaamiseen.


Niittejä löytyy sekä kultaisina, että hopeisina ja pyramidin lisäksi pyöreässä muodossa. Niitit ovat onttoja ja mukavan pieniä. Näitä niittejä olette kaikki varmasti jo jossakin koristeluissa nähneet ja onkin positiivista, että niitä on nyt helposti kaikkien saatavilla. Kivaa vaihtelua tavallisilli strasseille (joita ei kyllä minun kynsilläni juurikaan nähdä..).Niitti kiinnittämättömänä kynnellä.

Mustat rusetit ovat hieman suurempia. Ne ovat tosiaan kumia ja taipuvat kynnen muotoon kun ne kiinnittää lakalla tai liimalla. Rusetteja oli mustan lisäksi ainakin sekasetti jossa oli kahta eri väriä. Nämä rusetit ovat tosi söpöjä ja paljon parempi vaihtoehto koville ja törröttäville muovisille vastineilleen.Nätti!


Tässä rusettia ei ole kiinnitetty, näette vain koon kynnellä. 


Taipuu taipuu.

Itse olen melko innoissani noista niiteistä, mutta en ole  vielä keksinyt minkälaiseen lakkaukseen niitä laittaisin. Suunnittelen aina liikaa, mutta toteutan kynnet kuitenkin yleensä hyvin värilähtöisen inspiraation pohjalta.

Joko te olette kokeilleet jotakin näistä tuotteista tai vastaavia? Minkälaisia koristeita vielä toivoisitte esim. Seppälän valikoimiin? Ja mitä mieltä olette hinnoista?

-Prunella

5 kommenttia:

 1. En ole itse ainakaan vielä ostanut niittejä, vaikka mielessä on käynyt. Ajattelin, että ehkäpä löytäisin ebaysta halvemmalla enemmän. :)

  VastaaPoista
 2. Itselle tarttuivat heräteostoksena molemmat mukaan. Melko matala kynnys testata tuolla hinnalla. Olen vähän huono tilailemaan mistään ebaystä yms. Aina viime hetkellä perun aikeeni ja suljen välilehden :D Jos löydät halvalla jostain niin ilmoittele! :DD

  VastaaPoista
 3. Hei mäkin tahdon noita rusetteja <3

  VastaaPoista
 4. Olen kokeillut noita rusetteja ja oikein kivan näköisiä olivat mutta hirmu kauaa ei lakkaukset kestänyt, siis ihan normi kaksi-kolme pvää mut sit alkoi jo rusettien kumi murenemaan (tosin minä tietty aika paljon niitä hiplasinkin. Jos peittää päällyslakalla koko rusetin ja kovettaa sen sinne alle niin kestää pidempään. Tuli kuitenkin tosi kivat kynnet, alla nudelakkaa mustilla pilkuilla ja ylös lähelle kynsinauhaa rusetti nähän vinoon. :)

  VastaaPoista