173. Pilviä horisontissa

Jos järjestätte mun Helmerini, niin tahdon kertoa. Surullisen tarinan, jolla ei oo vertoa. Se kertoo lakkamerkistä Rimmel nimeltään, joka peittänyt ei viiden kerroksen jälkeenkään.

Kyse ei tosin ole koko merkistä reiluuden vuoksi vaan numerosta 621 Mary Mary Quite Contrary. Lakka on tooodella vaalea lila, oikeastaan kynsillä valkoinen, joka taittuu lilaan. Väristä tykkään, mutta tämä koostumus ei vain toimi. :D Lisäksi tämäkin Rimmel kupli hienoisesti itsellä, en tiedä miksi tämä lakkamerkki on mua näin vastaan.

Rakastan Nailside-blogin yksinkertaisia ja näyttäviä lakkauksia. Hänen crackle-pilvensä ovat kummitelleet mielessäni jo kauan, mutta koska en ole niin hyvä vapaalla kädellä tehdyissä koristeluissa, on tämä jäänyt. Vasta hankkimassani ihanassa Nailz Crazen laatassa NC02 on pilvikuvio ja koska leimaaminen on niin paljon kivempaa, ryhdyin yrittämään tätä koristelua omille kynsille.


Lakkoiksi valikoin edellä mainitun Rimmelin 621:n, Color Clubin Uptown Girl, China Glazen Latticed Lilacin (en omista kuin neljä cracklea ja tämä on ehdottomasti kaunein) ja Barry M:n Silver Foilin. 

Lakkauksen onnistumisen suhteen ei olisi ollut mitään ongelmia, mutta lakkavalinnat eivät onnistuneet lainkaan Barry M:ää ja China Glaze lukuunottamatta. Rimmel ei peittänyt, raidottui ja kupli ja Color Club teki katoamistempun, kun levitti craclen sen päälle. Nyt se näkyy vain omituisina tahroina Latticed Lilacin alta. :D

Koska Rimmeliä on monta monituista kerrosta, putsaaminen oli vaikeaa ja kynsinauhat ovat tahraisemmat kuin yleensä.

Yllättäen tykkään crackle-efektistä näissä. Jos aluslakat olisivat onnistuneemmät olisivat nämä kynnet yhdet suosikeistani. Idea menee varmasti uudelleen testaukseen, kunhan olen heittänyt Rimmelini ankkalammikkoon.

- Dimavarien

7 kommenttia:

 1. Kurjaa kun ei onnistunut, olisivat olleet tuolla tapaa onnistuneina hauskat! Tällä tapaa jopa crackle saattaisi näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. :D Pitää joskus yrittää uudelleen, ehkä lakkajumalat olisivat suosiollisia silloin.

   Poista
 2. Kiitti vinkistä Rimmelin suhteen. Mä oon joskus ehkä tuotakin putelia ja sen kavereita ihastellut kaupassa että pitäiskö jotain kokeilla, mutta jos tämä oli noin huono koostumukseltaan kuin alkajaisiksi lyyrittelit niin ehkä saa jäädä kauppaan Rimmelin lakat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä ollut ongelmia kaikkien Rimmelieni kanssa. :D Tiedän kyllä muita, joilla toimii hyvin. Alus- ja päällyslakat on kyllä olleet hyviä.

   Poista
 3. Heeei tätähän pitää kokeilla! Ja sattuipas somasti, just tänään kirppisreissulla kotiutin OPIn silver shatterin, vaikken noista crackleista niin olekkaan välittäny, se oli vaan niin järkyttävän halpa ja kivan värinen ni mun oli pakko antaa sille koti.. :D Tähän malliinhan mä voisin sitä testailla. (t:hamstraaja- 3kk sitten omistin 4 kynsilakkaa. Nyt omistan 119)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja juurikin tuota silver shatteriahan tuolla sun inspiraatiolinkin takana olikin käytetty näemmä.. :D

   Poista
  2. Joo, nää on nätit ja crackle sopii näihin todella hyvin. Itsekin vierastan cracklea koko kynnellä. Joo silver shatter oli alkuperäinen, olisi halunnut itsekin, mutta omistan tämän lisäksi vain pari Flormaria.

   *köh* Täytyy itsekin myöntää pieni hamsterin vika, mm. ennen joulua mulla ei ollut ainuttakaan China Glazea ja nyt on parikymmentä. :D Ja toki lakkamäärä noussut järjettömästi harrastuksen alettua.

   Poista