172. May Day!

Kerrankin teemakynnet edes jokseenkin ajoissa! Wuuhuu! Tietysti vapuksi piti saada jotain kimaltavaa ja väkersin pitkästä aikaa jonkinlaisen ranskalaisen manikyyrin.

 Värilakaksi valitsin Flormaria kesän 2012 kokoelmasta. Väriin ihastuin yhden vielä julkaisemattoman kerrostuksen yhteydessä ja taisipa tämä päästä nyt ensimmäistä kertaa kunnolla kynsille. Kamera jälleen vääristi sävyjä hieman ja lakka on oikeasti punertavampi, oikeas sinipunainen eikä näin puhtaan violetti. 
Täytyy todeta, että kyseinen Flormar levittyy tavattoman hyvin, oikein ilo levittää. Kuivumisajassa on kyllä sitten toivomisen varaa, mutta kärsivällisyydellä selvitään.

 Ranskiksen toteutun Kleancolorin Holo Pinkillä ja fb:n kynsikoristekirppikseltä juuri kotiuttamallani Essencen It's Purplicious -lakalla. Ensin kerros Holo Pinkiä ja sen jälkeen Purpliciousta. It's Purplicious sisältää pientä violettia glitteriä ja pientä hologlitteriä ja kuuluu Essencen "nail art special effect topper"
-sarjaan.

Nimettömiin ja peukalon kynsiin rykäisin vielä bling-leimat  fauxnad-laatasta China Glazen Admirella (Romantique). En taaskaan saanu millään leimoista ihan kokonaisia. Liekkö syy laatassa vai leimaajassa

Flormar - 445, Kleancolor - 134 Holo Pink, Essence - It's Purplicious ja China Glaze - Admire.

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivat kynnet! Tykkään todella paljon! :)

    VastaaPoista
  2. Täng juu ^^ Toi glitterranskis olikin harvinaisen toimiva idea.

    VastaaPoista