171. Paradoksaalista raitaa

Mä en nyt millään pääse irti näistä simppeleistä kynsistä. Koittakaa kestää.

Tällä kertaa inspiroiduin Diman kanssa käydystä keskustelusta koskien Chanelin Paradoxalia ja muita magentaa shimmeriä sisältäviä mutalakkoja. Totesimme, että näissä lakoissa shimmer ei ole tarpeeksi voimakas ja olisi kiva jos sitä olisi enemmän. Kaivoin siis esille mutacremen ja sopivan väristä shimmeriä sisältävän lakan ja lähdin kerrostamaan. Turhan hieno ilmaus tuo kerrostus tässä yhteydessä, kahden mudan värisen cremekerroksen päälle lakkasin kerroksen shimmeriä, wau.

 Tässäpä tulos, shimmerkerros on hieman epätasainen monissa kohdin, mutta lakat sopivat mielestäni hyvin toisiinsa.Joku ärrin murrin karva taas..

Käytössä olivat siis MNY 153A ja Flormar U15. (Hitto näitä nimettömiä lakkoja)

Mny on tuollainen hieman violettiin tai siniseen taittava harmaa. Flormar violettia shimmeriä sisältävä kevyesti violettipohjainen tapaus.

Ehkäpä shimmerin epätasaisuuden vuoksi halusin koristella kynsiä ja kaivoin taas nail art -lakat esiin. Ilman mitää kummempaa suunnitelmaa lähdin vetelemään pystyraitoja ensin mustalla lakalla ja osittain mustan päälle  valkoisella. Tykkäsin näistä kaikessa epätäydellisyydessään. Shimmer loistaa kuvissakin kivasti raitojen lomasta. <3

Nämä oikean käden kynnet onnistuivat oikeastaan paremmin kuin vasemman vaikka oikeakätinen olenkin. Raidat ovat enemmän päällekkäin.

Nail art -lakkani ovat Golden Rose:a, Seppälästä hankittuja. Ihan hyvä pigmentti ja levittyvät mielestäni hyvin. Melko harvoin käsin maalailen ja siksi tuntuma siveltimiin on hakusessa, mutta vain tekemällä sitä oppii ja tunarointia on varmasti luvassa lisääkin.


-Prunella

4 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti raitakynsistä! En vaan osaa tehdä kun noi raidat menee jotenkin ihan hämärästi aina ja sit alkaa ärsyttää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei oikein riitä taito nail art -lakkojen kanssa mihinkään muuhun kuin noihin raitoihin. :D Suoraa viivaa nuokaan raidat eivät ole nähneetkään, mutta eipä se tässä manikyyrissä haittaa lainkaan. Hainkin hieman eripaksuisia ja epäsymmetrisiä raidoituksia.

   Poista
 2. Mahtavat nuo raitakynnet! Tuli heti näyttävämmät kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Huomattavasti näköä toivat kyllä. :)

   Poista