169. Aurinkoa ja violettia holoa

Jee, vihdoin aurinkoista ilmaa, että voi kunnolla tuulettaa ulkona kynsiään. Tronicoista seuraavaksi kynsille valitsin Virtual Violetin ja Gamer Glamin. Oli pakko täydentää varastojaan näiden suhteen ja tilasin tämän tummemman violetin ja sitten vielä Megabiten ja 3D Fantasyn. Molemmat peittivät kahdella kerroksella. Olen huomannut, että näitä pitää levittää vähän eri tavalla kuin muita - laittaa paksuhko kerros, antaa kuivua ja sitten vasta toinen kerros. Muuten lakkapinta kärsii ja suti vie alla olevankin lakan. Efekti näissä kahdessa on hitusen pienempi kuin ensin testaamassa Techno Tealissa.
Testasin pitkästä aikaa kärkien leimausta. Sain vinkkiä, että nämä kannattaa leimata ennemmin ylhäältä alas kuin sivulta sivulle ja kohdistaminen onnistuikin paljon paremmin kuin ennen. Kärkikuvio on Bundle Monsterin laatasta BM-218 ja leimauksen lakka Chinan Glazen Harmony. Kynsiin vielä lisäsin tumman violetit strassit ja pari kerrosta Seche Viteä.

Kynnet pysyivät näyttävinä illakin, vaikka holon kimallus ei enää pääsekään oikeuksiinsa.
Onko teillä jokin tietty tapa leimata, vai vaihteleeko kuvioittain? :D Onko se suoraa kynnelle, sivulta sivulle vai ylhäältä alas?

-Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Mä leimaan joko suoraan kynnelle tai sitten vähän sivulta sivulle. En ollut kyllä ikinä aikaisemmin ajatellut asiaa, mutta nyt kun kysyit. Tuo ylhäältä alas kuulostaa mahdottomalta sellaisissa kuvioissa joiden pitäisi yltää sivuillekin, koska kynsipeti on kuitenkin sen verran kupera että reunat jäisivät sillä tekniikalla varmaan mulla ilman mitään leimajälkeä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse nyt laittoi ylhäältä alas ja sitten painoi sivut kynteen. Tosin leimasin on löllö-XL-stamper, Konadin omalla tuskin olisin onnistunut. Itselläkin aika kupera kynsipeti myös. Pitänee tehdä lisätutkimusta mikä tapa on paras itselle. :D

      Poista