168. "Tulppaaneja"

Seuraava postaus tuo esille totuuden useammistakin asioista. Yksinkertaisuus ei ole aina pahasta. Jos et osaa maalata maalilla, et osaa sitä tehdä hiekallakaan. Mitä kuvittelet, ei varmasti käy toteen. Ja siis kynsiin.

Kynsille lakkasin ensimmäisenä Bond-tytöistä Solitairen ja Vesperin. Vesperin rajoitin vain nimettömän kontrastiksi ja vielä tällöin oli kaikki hyvin ja suunnittelin näiden koristusta helmillä tai jollain muulla simppelillä. Sitten tein virheen ja menin nukkumaan, tarkoituksena viimeistellä kynnet aamulla.


Aamulla sitten täysin edelliset aikomukset unohtaen kaivoin voiton tahtoa uhkuen pensselit esiin. Olisihan se kiva saada tota violettia Solitairenkin joukkoon, eikös. Ja mitä kuviota, hmh on kevät, siis tulppaaneja. Kukkien piirtotaidot kuitenkin valitettavasti jääneet siihen ala-asteen ekaluokkaan, mutta rohkeasti vain kastaa pensseli Vesperiin ja tehdä varret ja lehdet.

Pienen harkinnan jälkeen tulppaanit tein Can't Let Go:lla, ja niiden rajat taas vahvistelin Vesperillä ja Nfu-Oh:n GS14:sta. Voi tätä kamaluutta, ehkä kuvat kertovat enemmän kuin pari sanaa. :D

Mitä sitä sortuukaan kokeilemaan. Tosin voisi vielä testata tulppaaneja tuton avulla akryylimaaleilla, mutta näihin ei halunnut edes päällylakkaa. No, nyt voi hyvillä mielin testata jotain uutta.

Käytetyt lakat:- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä nuo kynnet näyttää todella hyviltä! :) Oonkin miettiny että voiko noita edes koristella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Omaan silmään varsinki ääriviivarajat horjuvat niin paljon. Itseki miettiny, kun leimaukset ja muut kuluisivat heti, vois seuraavaksi testata liukuvärjäystä.

      Poista