166. Bond-tyttö huumaa

HOX! Äärimmäisen kuvarikas.


Viimein ne ovat täällä. <3 O.P.I.:n Bond Girls liquid sand-lakat ovat ilmestyneet ja tilasin itselleni koko setin sen käytyä halvemmaksi, kuin 4 yksittäistä. En edes ole yhtä suuri Bond-fani kuin blogitoveri Prunella, mutta Skyfall oli jo must ja nämä vielä enemmän. Huvittavaa että muutama kuukausi vielä oli mieltä "Hyi, tekstuuria, kuka haluaa hiekkapaperikynsiä itselleen..."

 Nimikkolakkansa saaneita kaunottaria on kuusi. Aloitetaan Bond-tyttöjen läpikäynti aikajärjestyksessä.

__________________________________________________________________________________
 Ensimmäisen Bond-elokuvan Salainen agentti 007 ja tohtori No (Dr. No)  Bond-tyttö Honey Ryder on yksi lakan saaneista. Elokuva ilmestyi 1962. Honey Ryder on kultainen liquid sand, jossa on hiekkamaista glitteriä. Lakan väri sopii hyvin sen nimeen; Honey Ryder oli simpukoiden sukeltaja, ja klassinen kuva hänestä Bond-tyttönä on se, kun hän nousee merestä. Lakka peittää miltei yhdellä kerroksella, mutta kunnollisen tekstuurin muodostamiseksi se tarvitsee kaksi.
______________________________________________________________________________
1964 ilmestyneen 007 ja Kultasormi-elokuvan (Goldfinger) Bond-tyttö Pussy Galore on saanut hempeän vaaleanpunaisen lakan pienellä vaaleanpunaisella glitterillä. Tämä on tekstuuriltaan hienovaraisin, mutta kuitenkin selkeästi liquid sand.

__________________________________________________________________________________
Tiffany Case on hahmo 1971 ilmestyneessä elokuvassa Timantit ovat ikuisia (Diamonds Are Forever). Hänen nimikkölakkansa on vaaleansininen hopeisella ja vaaleansinisellä kimalluksella. Lakka peitti parilla kerroksella.. Lakka sopii hyvin nimeensä, sillä Tiffany oli timanttien salakuljettaja ja tämä lakka kimaltaa eniten koko kokoelmasta.________________________________________________________________________________
 Ensimmäisen Roger Moore elokuvan Elä ja anna toisten kuolla (Live and Let Die) Bond-tyttö Solitaire on saanut valkoisen lakan, hopealla kimalluksella. Solitaire oli neitsyt meedio, joka menetti kykynsä nähdä tuleva Bondin vieteltyä hänet. Tämä on hyvin samantapainen koostumukseltaan vaaleanpunaisen Pussy Galoren kanssa.

_______________________________________________________________________________Jinx on ehkä epämieluisin Bond-tyttö itselle, koska en jostain syystä voi sietää Halle Berryä. Kuitenkin Jinx oli Bond-tyttö vuoden 2002 Kuolema saa odottaa (Die Another Day) -elokuvassa Pierce Brosnanin kiinnostuksen kohteena. Hänen roolihahmonsa on NSA-agentti, ja hän edustaa Bond-tyttöjen uutta sukupolvea. Omasin monta ennakkoluuloa lakkaa kohti, mutta se on kuitenkin todella sievä. Se ei ollutkaan yhtä oranssi kuin luulin, pohja on enemmän koralli/pinkki, jossa on oranssia glitteriä. Lakka on koostumukseltaan sama Tiffany Casen kanssa__________________________________________________________________________________
 


Viimeinen Bond Girl-kokoelman lakka on omistettu Daniel Craigin tähdittämän Casino Royalen Vesperille. Vesper toimi MI6:n päämajassa, mutta toimi kaksoisagenttina vastapuolelle. Vesper on aika outo lintu kokoelman muiden lakkojen joukossa, se on tumman violetti, miltei musta lakka sen sisältämän mustan glitterin takia. Tässä on kuitenkin livenä mukata hillittyä kimallusta, jota swatcheissa tai pullossa ei näy. 

__________________________________________________________________________________

Ja lopuksi yhteiskuvia. Pullot rivistössä, swatchit yhdellä ja kahdella kerroksella lakkaa ja kimallusta:

Honey Ryder, Pussy Galore, Tiffany Case, Solitaire, Jinx ja Vesper
Yksi kerros
Kaksi kerrosta
Lisätty kolmas kerros Pussy Galoreen, Solitaireen ja Vesperiin.
Epätarkkaa kimallusta
Kuka on suosikkinne Bond-tytöistä? Jäitkö kaipaamaan nimikkolakkaa jollekin? Mikä on lakoista suosikkinne? Kyllästyttääkö jo tekstuuri ja olisitteko halunneet jotain muuta?

Itse harmittelen liquid sandien mahdotonta kuvausta ja yritän päättää minkä ihanuuksista haluan ensin kynsille. :3

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Tää olikin hauska informaatiopläjäys ihmiselle, joka eli melkein 30 vuotta katsomatta yhtäkään Bond-elokuvaa alusta loppuun, kiitos vain. Tänä keväänä olen hieman korjannut "vahinkoa" katsomalla ensin yhden tv:stä tulleen Bondin (jonka nimeä en nyt kyllä muista) ja sitten katsoin parin suosituksen takia tuon Skyfallin, joka ei loppujen lopuksi ollut hassumpi. En muista Skyfallin Bond-tytön nimeä, mutta jos se olisi tässä OPI-kokoelmassa niin saattaisin ottaa sen jo siksikin että aloin lopultakin tämän leffan myötä vähän ymmärtämään tätä Bondin legendaa. :D

  Luulenpa että jos lähden näitä lakkoja hommaamaan niin ehkäpä Solitaire tai Honey Ryder saattaisi olla ykkösvaihtoehtoni. Mikäs sun oma suosikki on? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itse tullut katsottua lapsesta asti näitä, tosin muutamaa lehvaa en kyllä ole nähnyt. Yritin epätoivoisesti miettiä, miten esittelisi lakkoja ja ajattelin avata hieman hahmoa. Kiva, jos tykkäsit. ^^

   Skyfallin Bond-tyttö oli Séverine ja hän jäi varmaan ulkopuolelle mm. siksi että Skyfall mini-lakkasetti oli nimetty hänen mukaansa.

   Solitaire ja Honey Ryder ovat omiakin suosikkejani, tosin varmaan kallistun näin kesän korvilla Honey Ryderiin. :)

   Poista
 2. Tosi kiva kun olit kaivanut Bond-tytöt esiin ja hieman taustoittanut lakkoja! Paljon mielenkiintoisempaa kuin katsoa pelkät swatchit.

  Ostelen verrattain vähän lakkoja enkä omista yhtään tekstuurilakkaa, mutta jos sellainen tulisi vastaan joltain halpismerkiltä niin olisi ihan hauska kokeilla. Näistä tykkään ehkä eniten Honey Ryderista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosin laitoin vain, mitä kenestäkin muisti näiden vuosien jälkeen.:D Yritinkin miettiä vähän erilaista tapaa esitellä lakat ja mukavaa että tykkäsit. ^^'

   Joo, näitä voisi tulla joltakin halppismerkiltä, voisi tulla kivasti lisää uusia värejä ja ei tarvitsisi tilailla vaan pääsisi suoraa hypistelemään. Liquid sandit eivät koskaan näy swatcheissa samalla tavalla, mitä ne on todellisuudessa. Kikolla on omansa, mutta valitettavasti näillä ei ole liikettä Suomessa, eikä heillä ole nettikauppaa. Sitten olen ymmärtänyt että W7:lla on joitakin tekstuurisia lakkoja ja nämä on ainakin Keskisellä halpoja. :D

   Poista
 3. Mä niin tykkään näistä voisko munkin koko setti jo kotiutua♥ en jaksa odottaa! Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ja ihastelee koko ajan enemmän. <3 Toivottavasti sunkin lakat saapuvat pian.

   Poista
 4. Lääh ja puuh, nää on tositosi ihania!! Malttaisikohan sitä tilata vain pari, vai onko se vaan pakko hankkia kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on. <3 Nyt liikaa kaikkia tekstuureja, jotka haluaisi itselleen. Itselle tuli halvemmaksi ostaa setissä, kun halusi sen verta usean.

   Poista