161. Holoruffian

Tykkään tykkään tykkään! Nämä kynnet kerrankin onnistuivat toivotusti. Otin vähän revanssia ruffian manicuresta ja samalla pääsin testaamaan fb:n kynsikoristekirppikseltä ostamaani Color Clubin Revvolutionia.

 Ruffian manicure tehdään siis niinkin helposti, että pohjalle lakataan haluttu sävy joko vain kynnen alaosaan tai koko kynnelle ja pohjan päälle lakataan mukavan kontrastin antavalla lakalla lyhempi kerros kynsinauhan muotoa mukaille. Aluslakkaa jää tällöin näkyviin kaunis kuunsirppi. Vapaalla lädellä tehdessä saa olla kyllä tarkkana ja lakan on syytä olla nätisti totteleva hyvällä siveltimellä.

Ruffianin pohjana on China Glazen hopeinen Devotion Romantique-kokoelmasta, yhdellä kerroksella peittävä mainiosti leimaamiseen sopiva lakka. Päällä Revvolution joka on kevään 2009 Femme Fatale -kokoelmasta. Revvolution on ihana musta holo jossa mainio peittävä koostumus.

 Revvolution on varjossa ja kevyessä tekovalossa lähinnä scatterholo eli hologrammiefekti on hajautunut, mutta kirkkaassa auringonvalossa tai oikeassa kulmassa salamalla tästä saa lineaarisenkin efektin esiin. Tämän saatuani himoitsen vielä enemmän Color Clubin tämän kevään Halo Hues darks -kokoelman mustaa holoa Beyondia joka näyttää olevan voimakkaammin lineaarinen efektinsä kanssa. Täällä kuva Revvolutionista ja täällä Beyondista.

 Omissa kuvissani en saanut Revvolutionin hologrammiominaisuuksia niin selkeästi esiin. Kuvaustaidoissa on vielä kehitettävää siis.


Salamalla


Käytetyt lakat eli Essien Nourish Me -aluslakka, China Glaze Devotion (Romantique kokoelmasta), Color Club Revvolution ja Seche Vite.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti