160. Pilkkuja

Valitan taas hiljaisuutta, ollut niin kiireitä ja kaikkea muuta eli kynnet jääneet ihan sivuasemaan elämässä. Tänään sattui olemaan vapaata ja testasin Very Emily -blogissa törmääseeni koristelutapaan. Ollut jo pitkään tarkoituksena, mutta oli pakko käyttää suihkupullollinen hiushoitoaine loppuun, jotta sai sumutin-osan kynsihommiin. :D
 
Idea on yksinkertaisesti seuraava: lakkaa ensin kynnet haluamallasi pohjavärillä. Seuraavaksi laita akryylimaalia kuppiin ja ohenna sitä hitusen vedellä. Seoksen rakennetta pitää testailla, liian paksu vain tekee roiskeita ja liian ohuella ei tule tarpeeksi voimakkaat värit. Väri suihkutetaan kuivalle kynnelle kohtuu kaukaa (itse noin 30 cm päästä, jotta sai tasaista ja pientä pisaraa). Koristelu on todella sottaista: linnottauduin kylppäriin ja suojasin suihkulattiaa
 lehdellä.
 
 
Ensin suihkuttelin valkoisella ja sen päälle vaaleansinisellä. Pohjalakkana on Gina Tricot 125 Candy Mint. Lakka on kyllä nimen vastaisesti täysin vaaleansininen, eikä minttu. Roiskepilkkujen lisäksi laitoin pari perhossiirtokuvaa nimettömiin. Oli oikeastaan tarkoitus tehdä täysin esikuvan mukaiset, mutta strassit tippuvat kynsiltä paljon nopeampaa. :P


 
Akryylimaali ja suihkupullo on oikeastaan hillitympi versio roiskekynsistä. Tykkään kyllä molemmista.
 
Onko kukaan törmännyt tähän koristelutapaan ja testannut?
 
- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Tosi jännän näköinen lopputulos! Jos vaan jossain vaiheessa saan jonkun hyvän suihkutettavan pullon niin meinaan kokeilla. Ihmettelinkin, että miten nää on tehty kun oli niin erikoisen oloinen lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo, tosin tänään näyttää hieman liian kaakelisilta omaan silmään. :D Kannattaa kokeilla, tulee kivasti erilainen kuin muilla tavoilla.

   Poista
 2. Oo, miten hienot! En ole tuollaisesta koristelutekniikasta kuullutkaan. Tykkään ihan hirveesti!:) Onnistuisikohan tuto tästä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3 Tämä oli minullekin täysin uusi. ^^ Voisihan sitä koittaa tehdäkin tutoa, jos osaa. :D Pyrin tekemään tämän viikon aikana. :)

   Poista
 3. En ole törmännyt, mutta näyttää kyllä hyvältä! Voisi kokeilla, paitsi, että pelkään ton aikaan saamaa sotkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Joo sotku oli mielenkiintonen, tuntuu vain että se johtui vain itsestä. Onneksi akryylimaalin puhdistaa paljon kätevämmin kuin roiskekynsien kynsilakan.

   Poista