158. Eilispäivän uutisia

Sain Oumaxit postissa viikko sitten ja päätin testata olemattomia maalauskykyjäni. En uskaltautunut kokeilemaan vielä one stroke-tekniikkaa, joten tein päivänkakkaroita. Tai ainakin niitä ne yrittävät esittää. :D

Jokin aika sitten näin Lepikossa kuhisee -blogissa koristelutavan, jossa siirtokuvat oli laitettu leimauksien päälle. Tykkäsin kahden eri koristelutavan yhdistelmästä, joten päätin kokeilla sitä näissä.  Pohjalakkana on Color Clubin Shabby Drab, jonka päälle tein sanomalehtikynnet.  


Kynsien kuivuttua sekoittelin maalit ja tein päivänkakkarojen pohjat sinertävän harmaalla, joiden päälle tein valkoiset terälehdet. Keskustaan käytin oranssia ja keltaista maalia.
Jälki ei ole kovin tasaista, mutta olen semi-tyytyväinen lopputulokseen. Koristelutapa ei jättänyt minkäänlaisia traumoja ja on oikeastaan innokas testaamaan uudelleen. :) Lisäksi eri tekniikoiden yhdistäminen toi kivan syvyyden kynsille.

Mikä on suosikkikoristelutapanne? Onko akryylimaalaus se ykkösjuttu, vai jokin muu.

- Dimavarien


4 kommenttia:

 1. onpas ihanat! ♡ tosi kiva idea tehdä pohjalle nuo sanomalehdet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Tykkään itsekin, kynnet olisivat paljon tylsemmät ilman taustaa. :)

   Poista
 2. Kivat kynnet! :)
  Voiko noihin käyttää tavallista akryylimaalia, ei siis erikseen kynsille tarkoitettua? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On ihan mahdollista, itsekin käytti ennen, mutta hankin Oumaxit, jotta sai lisää värejä. Toisaalta tavalliset voivat olla hitusen paksumpia kuin nämä kynnelle tarkoitetut, mutta itse en nyt niin hirveää eroa huomannut. :D

   Poista