156. Vaaleanpunaista liukuvärjäystä


Taas kerran ajatus on parempi kuin toteutus itsellä. Valikoin kolme todella ihanaa lakkaa käytettäviksi ja lopputulos on hyvin keskinkertainen. Mutta mennään nyt näillä. :D 
Käytettyinä lakkoina siis Orlyn You're Blushing ja China Glazen Dandy Lyin' Around ja Hello Gorgeous! Valitettavasti pitää sanoa että tuo oma Dandy on ilmeisemmin maanantai kappale, ei halua peittää millään ja lakka pinta jää pehmeäksi. Muissa blogeissa tämän on kyllä kehuttu peittävän kahdella kerroksella, mutta joutui itse pettymään.

Dandyn jäädessä haaleaksi päätin laittaa liukuvärjäyksen lakoilla You're Blushin ja Hello Gorgeous. Testasin liukuvärjäystä ekaa kertaa meikkisienellä, ja omaan silmään ei toiminut yhtä hyvin kuin ennen käyttämäni peruspesusieni. Lisäksi You're Blushing jäi ainakin kuvissa hieman liian valjuksi.Sitten säännöllisten kuvioiden leimausharjoituksia Bundle Monsterin laatasta BM-322. Positiivisena asiana lyhyille kynsille, nämä nyt sopivat kuin nenä päähän. 

Lisäksi tuli seikkailtua Akateemisessa kirjakaupassa ja osti leimauslaatoille A5-kokoa olevan kansion ja korttikeräilytaskuja. Korttikeräilytaskuja ei ollut tähän kokoon, joten leikkasin A4-kokoisia pienimmiksi. Ajavat hyvin asiansa, hintaa tuli sen viitisen euroa, eli pääsi halvemmalla kuin mitä nuo oikea säilytyskansiot ovat.


- Dimavarien

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti