155. Näyttäkää mulle haltijat sään, heidät sulatan ja hitaasti nielen

Äh parina päivänä yrittänyt tehdä kynnet eräällä idealla, mutta lakat kapinoivat vastaan ja eivät halua kuivua kolmenkaan tunnin jälkeen. En tiedä sitten onko vika CCUK:n Snow Whitessa vai China Glazen Dandy Lyin' Aroundissa, mutta hermot menee. :D Heitin ajatuksen sitten vielä hautumaan aikaa, jolloin saan käsiini nopeasti kuivuvan valkean lakan ja päädyin tekemään jotain keväistä protestiksi näille pakkasille.

Löysin Helmeristä pari vihreää lakkaa, vaikka en juuri ole sen värin ystävä. Toinen on Seppälästä eurolla ostettu Miyo Lemon, ja toinen Gina Tricotin (vai Tricoon?) 74 Python Green. Vaikka tarvitsikin neljä kerrosta peittävyyteen, se kuitenkin kuivui nopeasti. <3 Kuinka paljon tällaista perusasiaa arvostaakaan parin päivän evoilun jälkeen.


Kynnet lyheneet viimeisistä ihan natiaisiksi, koska kävi keilaamassa. :D Jos etsii tapaa katkoa kynsiään, se on ainakin viihdyttävää. Itse eilen ensimmäistä kertaa, huono piste saalis, mutta sitäkin mukavampaa.

Koristeluita tahkosin koko päivän ajan. Mikään ei kiinnostanut, leimaukset tuntuivat tylsiltä, ei halunnut strasseja ja enää ei jaksanut alkaa yrittämään ensimmäistä vesimarmorointiakaan. Lopulta epätoivoisesti blogeja lukiessani löysin Bambin ihanan tutoriaalin, jota sitten lähti toteuttamaan.
Keväisen vihreää. <3 Toteutus olisi voinut olla parempi (ikuinen perfektionisti löytää aina valittamista) mutta kivaa vaihtelua. Koristelutapa toimii loistavasti lyhemmässäkin mallissa ja on näyttävä.- Vieläkin kesää odottaen, Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Ai säkin kokeilit Bambin koristelua! Mäkin, mutta reisille meni ja lähti nopsaan vaihtoon :D Tuosta Ginan kirjoitusasusta: Gina Tricot'n/Gina Tricot'sta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, itsellä onneks onnistu joten kuten. :D Muuten olis varmaan lentäneet kaikki lakat vähäksi aikaa muualle. Ja kiitos avusta kieliopin suhteen. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi kiitos, saa näillä väreillä uskoteltua itselleen, että ehkä tuo lumikin joskus lähtee. :)

   Poista
 3. Nää on tosi kivat ja noi värit on ihan mielettömän ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. ^^ Valkoinen korostaa niin ihanasti näitä vihreitä.

   Poista