153. I'm haulin' haulin' haulin'..

Tein vähän  aikaa sitten tilauksen Beauty Jointiin ameriikan maahan ja kotiutin kahdeksan täyskokoista ja kuusi minikokoista lakkaa.

 Kleancoloreitä Beauty Jointissa on hyvä valikoima ja ne ovat todella edullisia (alle 2 dollaria) joten hieman heräteostoksena nappasin kaksi hologlitteriä, kaksi jellyä ja yhden pastellicremen. Lisäksi poimin setin Chunky Holoja (setti saatavilla myös kotimaisesta jeans.fi -nettikaupasta jossa myös muita Kleancoloreita). 

China Glazet olivat myös edullisia ja nappasin himotukseni It's a Trap-eze:n Cirque du Soleil -kokoelmasta ja heräteostoksena Duplicityy:n Tranzitions-kokoelmasta. Lisäksi tilasin jo kulttimaineessa olevaa Seche Viteä pullon. 

The kasa.

Mini chunky holot: Candy, Fuchsia, Purple, Clover, Teal ja Black.
Nämä Chunky Holot ovat ohuessa jellypohjassa olevaa pientä väriä vaihtavaa glitteriä, ei kuitenkaan hologlitteriä toisin kuin nimi väittää. Chunky Holo Blackissa on myös hieman isompaa hexglitteriä pienen glitterin ohella. Oivallisia kuorrutukseen, yksinään aika vaaleita.

Sheer Pastelit ja Pastel Teal


Vallitsevan glittersandwich-maniani kourissa nappasin kaksi Sheer Pastel -sarjan lakkaa testiin olettaessani (oikein) niiden olevan jellyjä. Vaikka pullossa Sheer Pastel White ei näytä aivan valkoiselta kynnellä se kuitenkin on riittävän valkoinen ja onkin mainio halvempi dupe OPI:n Don't Touch My Tutu:lle. Sheer Pasten Purple on harmillista kyllä puhtaasti vaaleanpunainen eikä violetti. Pastel Teal on kahdella kerroksella peittävä vaaleansininen creme.


 
Holosarjasta nappasin Holo Pinkin ja Holo Chromen. Pink on hento vaaleanpunainen tiheä hologlitter ja Chrome farkunsininen tiheä hologlitter. Näillä saa peittävää jälkeä parilla kerroksella ja pinta on kuin hienonhienoa hiekkapaperia.


Duplicityy ja It's a Trap-Eze

Duplicityy:ä käytin tässä postauksessa ja It's a Trap-Eze on jo varmasti monille tuttu jellyssä uiva multiglitterpamaus jolle on Seppälästä saatavissa täysi dupe Golden Rosen Jolly Jewels sarjasta. 

Meikäläisen ensimmäinen Seche. Kuivattaa kyllä nopeasti eikä juuri sotke koristeluja, mutta  minulla lakkausten kesto on ollut vähän niin ja näin.


Pastel teal (10), Duplicityy (11), Holo Chrome (12)

Holo Pink (5) ja Sheer Pastel Purple (6)

Näiden ostosten lisäksi kävin minäkin Seppälästä poimimassa pari Jolly Jewlsiä, numerot: 113 ja 117. 113: pinkki jelly pienellä kultaisella ja vähän isommalla punaisella hexglitterillä ja 117: Musta jelly kahdella eri koolla kultaista hexglitteriä ( dupe Deborah Lippmannin lakalle Cleopatra in New York).
Jolly Jewelseistä löytyy myös lähes-dupe A-Englandin lakalle She Walks in Beauty.

 117 ja 113

 117

113

Lisäksi ostin Tampereella sijaitsevasta hiusalan tukusta kaksi China Glazen Magnetix lakkaa Attraction ja Instant Chemistry sekä Prismatic-kokoelmasta lakan nimeltä Prism.

Instant Chemisstry, Attraction ja Prism

 Instant Chemistry

Attraction

Prism

                       Jjjjja vielä tilaus jonka tein Ihanat Kynnet -verkkokaupan loppuunmyynteihin. 


Nappasin viimein testiin kynsifoliota ja tietysti sille sopivan liiman, pari leimauslaattaa ja China Glazen Def Defyingin jonka jätin pois Beauty Jointin tilauksesta. Tarrat sain kaupanpäällisenä. 

Tässäpä vielä paremmat kuvat laatoista:Phuh siinäpä kilometripostaus ostohysteriasta.


-Prunella

1 kommentti: