152. Sweet, Sweet Peacock

Jatkan Tuurista ostetuilla lakoilla eli jälleen luvassa Orlyä. Vaikken juuri ole sinisen ja vihreän ystävä tuli hankittua Sweet Peacock ja It's Not Rocket Science, jotka yhdessä huusivat minulle riikinkukkoa. Tuumasta toimeen ja leimailut Bundle Monsterin laatasta BM-212 Sweet Peacockin päälle.


On jo pitkään ihastellut muiden blogeissa, miten he ovat täydentäneet leimailuja käsinkoristelulla. Itse täydensin riikinkukkosulat It's Not Rocket Science pilkuilla ja lopputulos, vaikka itse sanonkin, on aikas ihana. Tämä on kyllä aika käytetty koristelutapa tälle laatan kuvalle, mutta miksi menisi muuttamaan toimivaa tapaa. ;)
Kuvat otettu kiireessä ennen töihin lähtöä ja sieltä tullessa. :D Kohdistus ei maailman parhaimpia ja sai kaipaamaan valokulhoani. Mavalan Scientifique on tehnyt jo muutamasta käyttökerrasta ihmeitä kynsilleni. Alkavat olla siinä mitassa että lohkeavat ja katkeavat yleensä mutta nyt pysyneet töistä huolimatta ihmeen hyvinä.

4 kommenttia:

  1. Oon jostain syystä ihan ihastunut tuohon It's Not Rocket Scienceen :D Sopivat tosi hyvin yhteen ja juuri tuon leiman kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihana. <3 Voisi kotiuttaa oikeastaan koko Galaxy FX -kokoelman itselle. :D Ja niin minustakin. ^^

      Poista