151. Salamat

Tämä manikyyri oli täyttä apinointia Nailsiden mainiota tutoriaalia seuraten. Ei se silti mennyt niinkuin siinä paljon puhutussa Strömsössä..

Idea oli käyttää uusia Kleancolorin hologlittereitä ja yhteensopivaa vaaleansinistä samanlta merkiltä. Ensimmäinen fail oli kun valitsin Lumenen vaaleanpunaisen pinkille hololle pohjaksi. Olen alusta asti inhonnut tuota lumenen lakan koostumusta ja sivellintä ja silti sen nappasin.. Värihän on oikein mainio, mutta kömpelö one touch -sivellin ja paksu koostumus tarkoittivat rumaa lakkausjälkeä. Plus eihän tuo Holo Pink erotu juurikaan tuosta pinkin päältä.

Fail numero kaksi oli oikeanlaisen teipin löytäminen. Normaali kirkas teippi ei näy kynnellä ja salaman muotoilu on hankalaa sokkona. Maalarinteippi toimi vähän paremmin, mutta palojen leikkaus ja asettelu kusi taas. Oikean käden teinkin sitten teippien sijaan vapaalla kädellä dotting toolin kanssa.

Fail numero kolme oli vaaleanpunaisten lakkojen liian pieni sävyero ja ehkä sinisten lakkojen liian suuri sävyero. Ohuena kerroksena Holo Chrome näyttää Pastel Tealin päällä oikein kivalta, paksu kerros on liian tumma.

Idea oli oikeasti kiva ja pari kynttä onnistui ihan kohtuullisesti, mutta yleisilme on vähän sotkuinen. Postaan nämä kuitenkin koska kynsissä oli niin kova homma ja näette Nailsiden sivuilta hienon tutoriaalin jota voitte sitten paremmalla menestyksellä soveltaa..

Se vapaalla kädellä toteutettu oikea käsi.

Sotkuista vasenta kättä..Pari nättiä kynttä.
Kleancolor Holo Chrome, Kleancolor Pastel Teal, Lumene 65 Kujeileva katse ja Kleancolor Holo Pink

Ja tarvikkeet jotka manikyyrin tekemiseen tarvittiin...

-Prunella

1 kommentti: