149. Duplicityy

China Glazen Tranzitions-kokoelma käsittää 6 lakkaa joiden sävy muuttuu kun lakan päälle lisätään päällyslakka. Itse ihastuin jostain syystä tähän vihreään ja tehdessäni tilausta yhteen jenkkilän nettikaupoista tarttui tämä kaveri mukaan. Koska kokoelma ei vielä ole ikivanha lakan esittely tulee jopa jokseenkin ajoissa (nimim. ystävänpäiväkynnet postaamatta).

Halusin lakasta näkyvän enemmän vaaleampaa vihreää ja päädyin tekemään vain "s":t päällyslakalla dotting toolia apuna käyttäen. Kuvista huomaa että pienet pallurat joissa on paksummalti päällyslakkaa ovat tummempia kuin laajemmat ohuemman kerroksen pallurat. Päällyslakan määrällä ja tasaisella levityksellä siis on väliä lopputuloksen kannalta.

Lakka levittyi ihan kivasti, mutta on melko paksua, peittävään tulokseen riittääkin melkeimpä yksi kerros. Näissä kuvissa kuitenkin kaksi. Jos katsotte tarkkaan huomaatte, että kynsinauhojen vierestä vihertää vähän tummempana. Ilmiön lienee aiheuttanut toisen kerroksen ohuus näillä alueilla, sama lakka ohuelti aiheuttaa miedon "päällyslakkareaktion". Ymmärrättekö mitä yritän sanoa?


"squiggleröitä" kuten asian poikaystävälleni ilmaisin...
Miksi se nimi on Duplicityy eikä Duplicity? Kertokaa se hänelle...


Pahoittelen postausteni vähätekstisyyttä viimeaikoina, ei jotenkin irtoa tuota tarinaa kauhean helpolla. Syyttäkää aivot tuhoavaa työharjoittelua tai jotain aivomatoa.. Olisi niin kiva pitää postaustahti hyvänä teidän lukijoiden takia, mutta ei vaan pysty nyt. Kynsillä pyörii nudelakkoja ja kaikkea tylsää kun ei jaksa nähdä vaivaa hienojen kynsien eteen jotka tuhoutuisivat sitten työharjoittelussa ennen kuvien ottamista. Iltaisin kotona tuijotan ruutua, mutta mitään järkevää ei päästä irtoa. Näillä mennään harjoittelun loppuun asti eli maaliskuun loppuun...

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama lakka, mutta ei oo vielä päässyt kynsille asti :)

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä sitten miten sinä keksit lakkaa käyttää :)

    VastaaPoista