147. Ruby roses

Halusin päästä testaamaan hopeanvärisiä ruusuisia water decaleja ja mietin pääni puhki mikä olisi parhaanvärinen pohjalakka. Kirkas punainenhan se, valitsin kuitenkin cremen sijaan glitterin ja China Glazen Ruby Pumps pääsi kynsiä koristamaan. Tällä kertaa kamera vääristi sävyn aivan liian pinkiksi, mutta monet teistä tietävät millainen Ruby Pumps oikeasti on. 

Oli muuten alusta asti selvää että nuo decalit tulevat kynnen keskelle. Älyvapaan yksinkertainen koristelu ja ah niin kauniit decalit. Olisitteko te keksineet erilaisen tavan käyttää noita vesitatuointeja?

Aluksi kynnet olivat kauniin klassiset koristeltuani vain peukalon ja nimettömän kynnet decaleilla.
Ja sitten lähdin koristelemaan dotting toolilla muita kynsiä ja romutin lakkauksen siistin yksinkertaisuuden. Mielestäni en feilannut pahasti noita palleroita, mutta hopeinen lakka saisi olla kiiltävämpi. Sääli kun sitä milleniumia ei saa enää mistään.. Korvaavia ehdotuksia otetaan vastaan. Dependillä on leimaukseenkin sopiva hopea, olisiko se hieman "kirkkaampi" kuin tämä CG Devotion...

China Glaze Devotion ja Ruby Pumps

Kumpi oli parempi, palleroilla vai ilman?

-Prunella

4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, palleroilla ja ilman :) Oudosti kamera vääristi noi värit :O Onneksi tiedän, miten ihanan punainen toi RP on oikeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ettet tyrmännyt palleroyritelmiäni :D Joo ei tosiaan mitkään edustavimmat kuvat RP:stä, pitäis miettiä vähän uudenlaista valoa kuvaamiseen..

   Poista
 2. Kummatkin yhtä nättejä :)! mutta toi china glazen RP♥ pakko saada! :) pst. liittyisitkö lukiaksini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ruby Pumps on kyllä melkein jokaisen kynsiharrastajan must-hankinta. Kaunis punainen joka sopii moneen tilanteeseen ja vielä glitterillä.

   Poista