146. Mustaa sillisalaattia

Taas iltoja, jolloin mielessä pörrää 1000 eri ideaa kynsien toteuttamisesta, jämähtää johonkin ajatukseen johon ei edes omista lakkoja ja lopulta päätyy uneksimaan uusista kivoista kynsistä ja haluaa heti poistaa edellisen illan oudon lopputuloksen. Yrittäkää kestää kootut selitykset. ;D

Valtakunta mustasta jellylakasta ja toimivasta kultaisesta leimauslakasta. :D Näiden kynsien visio kärsi suuresti ilman näitä. Kynsien idea kehittyi tekiessä, ensin tarkoitus oli tehdä Mass Effect 3 -kynnet, mutta näihin en ryhtynyt punaisen cremelakan puutteen takia. Lisäksi konsultoin Youtube-videoita Synthesis-lopusta, ja mielikuvani vihreästä puusta joka levittäytyy galaksiin osottautui vääräksi. Näin päivänvalossa harmittaa sitten - ehkä olisi pitänyt ottaa taiteellisia vapauksia.


Sitten päätin tehdä mustaa jellysandwichiä, joka todella ihana ajatus kun ei omista mustaa jellyä. :D Nfu-oh GS14 toimi glitterinä Nabin Iriksen leipäviipaleiden välissä. Nfu-Oh on todella kaunis musta hologlitterhässäkkä. Nabin Iris muutti sen vielä hienostuneemmaksi kimallukseksi. 


Seuraava virhe oli idea kultaisesta leimauksesta sandwichin päälle. Ensinnäkin tulin tulokseen, että monet leimauskuvistani on tylsiä (Bundlet jo kyllä tulossa tullissa <3). Lisäksi en ole ollut lainkaan tyytyväinen Konadin omaan kultaiseen leimauslakkaan, joka on hieman haalea ja taittuu kynnellä pitkälti hopeiseksi. Tein inventaariota ja testailin paperille jokaista kultaiseen taittuvaakin lakkaani ja varteenotettavaksi leimaajiksi valikoitui Orlyn Glitz ja H&M:n Back by Noon. Näistä valitsin jälkimmäisen, joka on vähemmän keltainen.
Jos tämä ei olisi riittänyt tahdoin vielä lisätä ohuen kerroksen jotain kultaista kimallelakkaa ja päädyin ohentamaan päällylakan jäännöksiin muutaman tipan China Glazen Gold Diggeriä.

Lopputulos on kiintoisa, mutta luultavasti lähtee tänään poistoon. :D Jos joku tietää jonkin mustan jellyn tai kultaisen leimaukseen sopivan lakan, otan mielelläni ehdotuksia vastaan. :)

- Dimavarien

3 kommenttia:

 1. Nufulla on musta jellylakka, sävy on JS01 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, pitääpä laittaa sitten hankintalistaan. Pitkään etsinyt, mutta ei ole löytänyt mitään. :D

   Poista
  2. Joo, mullakin on se siltä varalta että jonakin päivänä innostun tekemään tummia glitter sandwicheja... :D

   Poista