144. Ranskalainen rakkaustarina

Pahoittelen heti alkuun tekstissä esiintyvää huonoa kynsilakkahuumoria. :D Nämä ystävänpäiväkynnet ovat olleet ajatuksena mielessä jo blogin perustamisesta lähtien. Ensimmäisiä kynsiblogeja ja kynsiä mihin törmäsi oli Olmin Pieni kynsiblogi ja silloin rakastuin hänen tekemiinsä  Lady Marmelade-kynsiin. Ollut siitä lähden ollut tarkoituksena testata näitä sydämiä itsekin, mutta on vain lykännyt toteuttamista.
 

Lisäksi juuri sopivasti ennen ystävänpäivää sain luottolakkani Ingenuen sielunkumppanin Ouin viimein itselle. Nämä lakat ovat samanlaisia, sillä erolla että pohjaväri Ouissa on violetti, kun taas Ingenue on vaaleanpunainen. Molemmissa on kuitenkin sama kaunis, kultainen shimmer. Oli pakko saattaa nämä lakat yhteen muutamasta syystä: ensinnäkin että ne ovat samaa kokoelmaa ja toiseksi Ingenue tarkoittaa nuoren tytön osaa (joka historiallisesti on mennä naimisiin) ja Oui ei osannut sanoa muutakuin kyllä tapaamisen hetkellä.


Sen sijaan, että olisi tehnyt joka kynteen sydänmania, toteutin sen vain nimettömiin aikarajoituksesta.  Vanhojentanssit on huomenna ja siskon puku on vielä hieman kesken. :D Miten niin voi jättää kaiken viime tippaan. Sydämen väriksi laitoin Ouin ja kärjet tein esimerkin mukaan mustiksi. Tämä oli pieni virhe, ehkä vaaleanpi sävy olisi toiminut paremmin ja olisivat enemmän ystävänpäiväiset. :D Muut kynnet ovat sitten lakattu kerroksella Ingenuea - jätin ne tahallaan läpikuultaviksi vaikka yleensä tykkäänkin täydestä peittävyydestä.

 


Nämä kynnet lukeutuvat taas siihen että ollut hyvä ajatus, ja toteutus heikompi. :D Lisäksi kiire ei auttanut asiaa näiden teossa ja putsauskin jäi hieman kesken.

Kuitenkin hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoillemme. <3

4 kommenttia:

  1. Kuten Olmin alkuperäisetkin, niin nämäkin ovat tosi kivat! Sydänkuvio olisi mainiosti sopinut myös kaikkiin kynsiin mielestäni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja olet ihan oikeassa. :D Olisivat paljon toimivammat.

      Poista