140. Vihweä mewihirwiö

Merihirviöitä etsineille pitää tuottaa pettymys. Näillä kynsillä ei ole mitään tekemistä niiden kanssa. :D Otsikko johtuu ongelmasta keksiä osuvaa otsikkoa merenvihreälle glitterranskalaiselle. Sai viimen haettua postista kirpparilta tilatut lakat (jotenkin tosi vaivalloista, vaikka tietää, mitä kivaa siellä on :D) ja ryhdyin heti testaamaan Orlyn Mermaid Talea kynsille. 


Kynnet tein sienellä tuputtelemalla. Ensin alle laitoin pari kerrosta Wet'n Wildin Wild Shinen E446C Caribbean Frostia. Lakka vetelee jo ihan viimeisiään ja onnistui kuplimaan kynsillä tuputtelusta huolimatta. Onneksi tämän päälle tuli vielä yksi kerros Nfu Oh:n 54:sta ja kynnet inspiroinutta Mermaid Talea. Kaunis, ihana vihreä glitter. <3 Kuvat eivät vangitse tämän kimalletta ja minä en taas keksi tarpeeksi ihailevia adjektiiveja. Antaa kuvien puhua osan tarinaa.

Surettaa kovasti lakan puolesta ettei ole auringonvaloa kuvaamaan tätä kauneutta. Jännää, että kuvissa hile näyttää siniseltäkin, vaikka se on vain vihreää ja hopeista holoa. Lisäksi täytyy olla onnellinen, että kynnet kasvaneet taas kohtuullisen pituisiksi. Paljon mukavampaa koristella.

4 kommenttia:

 1. Musta nää kyllä kuvissakin näyttää hyviltä, joten lienevät vallan upeat auringon valossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kuvissa jäävät hieman liian tummiksi, eivätkä välky yhä paljon. En malta odottaa kesää. :D

   Poista
 2. Kylläpäs nämä on ihanat! Ihan mielettömän mereisät ja kimmeltävät! Jotkut tällaiset mäkin haluisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä lakka on kyllä yksi uusi suosikki. :) Lisäksi peitti hyvin jo yhdellä kerroksella.

   Poista