135. Walking in beauty

Kotiutin Better nail day-blogissa rakastumani A Englandin She Walks in Beautyn itselle. <3  SWiB on kyllä vielä asteen ihastuttavampi kuin entinen suosikkini Opin Crown me already. Ja vielä kun A Englandin lakoilla on kivoja nimiä Englannin klassikkokirjallisuudesta olin täysin myyty. Nämä pienet asiat... :D Nyt sitten harmittamaan osa, mitkä jäi tilaamatta, kun Royal Mail ei enää kuljeta lakkoja. Toivottavasti tähän tulee päivitystä.


Lakka ollut niin ihana, että ongelmana oikeastaan ollut minkä kanssa sitä käyttäisi. Puolituntia pyöriteltyä lakkojani päädyin yksinkertaiseenliukuvärjäykseen CCUK:n Snow Whitella ja Delia No 1:sellä. Tosin Delia on vaalea liila, eikä vaaleanpunainen, mitä Byron olisi vaatinut. ;> Tämän sitten kuorrutin kerroksella SWiB:ä. 


 
Liukuvärjäys jäi hitusen puutteelliseksi Delian loputtua kesken kaiken ja en omista toista samankaltaista lakkaa.

 
Kaiken kaikkiaan ei mitenkään erityiset kynnet, mutta SWiB:n kimalle kynsissä on lumoava. :D En odottanut tätä kullan ja vaaleanpunaisen ja hopean yhdistelmältä, mutta tämä toimii.
 
Lisäksi Blogger ollut ihana nämä viime päivät, sillä se jostain syystä lisää kuvat oudon venähtäneinä, jotka sitten pitänyt määrittää uudelleen html-koodissa. Ei ole kyllä ennemmin törmännyt tähän ongelmaan, toivottavasti ei toistu.
 
Käytetyt lakat
 

2 kommenttia: