132. What is your accent?

Pidempään ollut tarkoitus tehdä vaaleat kynnet, joissa nimettömän kynsi toimii ainoana koristeltuna. Ongelmana ollut oikeastaan valkoisten lakkojeni huono valikoima, mutta lähdin sitten kerrostamaan eri sävyjä. Ensin yritin epätoivoisesti Golden Rosen Fantastic Colorin valkoista kultaisella shimmerillä olevaa yksilöä, mutta lopulta tuli heitettyä se menemään. :P Lakka ei kuivunut koskaan, oli tyhmän paksua ja jätti silti viirut lopputulokseen.

Pohjalakaksi laitoin sitten Maxfactorin kaupanpäällissetistä (joulunaikainen osta 2 MaxFantorin tuotetta, saat boksin) Angel nailsin. Jotenkin petyin lakan peittävyyteen - näissä kynsissä on kolme kerrosta, mutta silti kynnen pinta näkyy lakan alta.


Vaalentaakseni lakkaa päädyin Essien Allureen, joka on maitomainen koostumukseltaan. Essie mursi hyvin kullan sävyn kynnelle. Lisäksi ymmärrän nyt hyivn, miksi Essien suomisuteja kehutaan. :D 

Nimettömään sitten suunnittelin vesimarmorointia, mutta kiire esti suunnitelmat ja päädyin nopeisiin kokokynnentarroihin. Täytyy kyllä sanoa, että tykkään kynsistä todella paljon - yksinkertaiset, mutta todella kestävät kiireen keskellä, kun ei ehtinyt tehdä uusia. 

Isompana projektina parin viikon aikana nyt tehdä siskolle vanhojentanssipukua, tai oikeammin sen alaosaa. Sitten sen pohjalta tehdä myös kynnet. 8> Enemmän odotan sitä osaa, kuin tuon itsensä puvun tekemistä. :P 

______________________________________________________________________________
Ps: Ei voi olla ihastelematta tännekin juuri saapuneita mini-Kleancoloreita. 8> En voi odottaa että saa kynnelle. Lisäksi yllättyi positiivisesti niiden hajusta, sillä se ei ollut läheskään niin paha kuin odotti puheiden perusteella.

<3

10 kommenttia:

 1. En jaksanu kirjautua niin laitan anonyyminä...
  Kivat! Tykkään erityisesti tosta nimettömästä! Mistä oot saanu noin hienoja kokokynnentarroja? Näyttää ihan niinku oisit laittanu konadilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Tarrat ovat kai Anttilasta, Maybellinen tarroja. Sai kaverilta joululahjasta ja tykkään tosi paljon.

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet! Varsinkin toi koko kynnen tarra on hieno :)

  VastaaPoista
 3. Tilasin myös vähän aikaa sit mini kleancolor lakkoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Nämä on kyllä ihania ja pääsee testailemaan useita värejä, kun pieniä sai kerralla isomman määrän.

   Poista
 4. Nimetön on niin suloinen! Ja ihania lakkoja noi Kleancolorit :) Ei se haju mitenkään erityisen sietämätön tai kamala ole, mutta mun mielestä vaan niin epätyypillinen kynsilakoille :D Enemmän haisee maalilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, ei malta oottaa, että pääsee testaamaan. Tosin ideoita on jonossa ties mihin asti, kuten muitakin lakkoja. :D Ja ihan totta muuten toi hajuasia nyt kun nuuskutteli, poikkeaa tosiaan yleisesta lakkojen hajumaailmasta.

   Poista
  2. aattelin sanoo et jos just noissa sun uusssa kleancoloreissa on sitä sävyä metallic green tai joku tämmönen niin ei kannata käyttää menaan mun kaverilla jäi kynnet ihan vihreiks vaikka se käytti ihan aluslakkaa ja kaikkee!!!!
   t;minna

   Poista
  3. Ihan hyvä tietää, suhtautua varauksella. Onneksi itsellä tuossa ei ole kuin toi Metallic Red, testata kyllä ensin.

   Poista