127. Candy cane

 Vaihteeksi tuoreita kynsiä. Hetken mielijohteesta kaivoin Draculaura-kynsissäkin käyttämäni h&m:n minilakan Pinkin esille ja lakkasin yhden kerroksen kynsiltäni valmiiksi löytyneen nuden päälle. Tuo kerros tuottikin riittävän peittävyyden, mutta halusin koristella lakkaa jotenkin. Kaivoin vielä kokeilemattoman Confetti timen käteen ja sutaisin kaksi kerrosta Pinkin päälle. Oikein nätti yhdistelmä


 Kynsinauhojen kuivuus on jälleen luokkaa eeppinen, älkää välittäkö.
 H&M Confetti time ja H&M Pink

Pidin kynsiä päivän ja ne kimmelsivät kyllä kivasti, mutta ehkäpä ne vielä kaipaisivat jotakin?. Jospa testaisi eripaksuista raitaa nail art -lakalla... Mitenkään paremmin suunnittelematta lähdin vetelemään erilaisia viivayhdistelmiä kynsille ja tässä tulos: karkkitankoa!
Jos olisin tehnyt raidat teippien avulla ne olisivat olleet tietysti siistimmät. Lähikuvat näyttävät viivat epätasaisina (jota ne tietysti olivatkin), mutta tykkäsin silti todella näistä kynsistä. Ideassahan ei ole mitään uutta, mutta en ole ennen tehnyt tällaisia vinoraitoja ja enkä toisistaan poikkeavia raidoituksia. Ainoat raitakynteni ovat olleen pystyraidoitetut. Joulun aikaa näitä karkkikynsiä näkyi useammatkin, mutta tulin käyttäneeksi pinkkiä glitterillä kirkkaan punaisen sijaan.
Maistuivatko nämä polkkapötkylät?

-Prunella

1 kommentti:

  1. Nami! Kivat karkkikynnet...sinulle on haaste mun blogissa. :) Caramianblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista