121. Joulu ja uusi vuosi

Suoritan pitkäksi venähtäneeltä joululomalta paluun joko hyvin myöhässä tai reilusti ajoissa olevilla joulun ja uuden vuoden kynsillä.

Jouluksi taituroin kauneus ja terveys -lehden nro.n 16 etusivun innoittamana jonkinnäköiaiä neulekuvioita. Lehden ohjeesta poiketen tein saman kuvion joka kynnelle. Säälittävästä jäljestä ja päällyslakan vielä levittämistä kuvioista huolimatta tykkäsin joulukynsistä ja niin tykkäsi ilmeisesti lähipiirinikin kun sain useat kehut kynsistäni...Feat mandariini.


Joulukynsiin käytin Mavalan French Cancania, Mavalan Whiteä ja dottintoolia. French Cancan on suosikkipunaiseni ja sen koostumus on jotain unelmaista, peittävää ja helposti hallittavaa. 


Uudeksi vuodeksi tein kerrostuksen jota blingasin vielä ainoalla joululahjalakallani.


Lakkoina Flormarin Miracle Supershine U06, Lumenen 16 Magical moment (hetken lumo) ja China Glazen Luxe and Lush. Tuo Flormar on niitä peittäviä yksilöitä ilman kynnellä näkyvää duochrome-efektiä, kaunis. Lumene on ohutta, sitä kaksi kerrosta Flormarin päällä. Viimeisenä huolettomasti kärkiin sudittuna Luxe and Lush Chinan Capitol Colours (nälkäpeli) -kokoelmasta.

Luxe and Lush on monivärisenä hehkuvaa mylar-lastua. 


Tässä ihana joululahja jonka sain blogisisko Dimalta. Oma pakettini ei ole hänelle vielä edes lähtenyt.. :DD

Postaustahtini tulee olemaan vielä muutamat viikot aika verkkainen johtuen kysniä aktiivisesti tuhoavasta kosmetologin työharjoittelujaksosta hoitolassa... Lakat on kynsillä aina, mutta en ehdi ottaa kuvia ennen kuin ne jo tuhoutuvat. Eläkäämme tämän kanssa vielä seuraavat viitisen viikkoa...

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti