120. Kymmenen pientä China Glazea marssi näin

Jouluna eräästä China Glazettomasta tuli kymmenen uuden onnellinen omistaja. Osan sai lahjaksi ja osan ostin itselleni lahjaksi ja suurimpaan olen erittäin tyytyväinen.

Ryhmäpotretti - 3 jäsentä
Kaiken kaikkiaan lakat ovat I herd that ja Jungle Queen On Safari -kokoelmasta, Hello Gorgeous! United In Purpose -kokoelmasta, Deviantly Daring Bohemian -kokoelmasta Fast Track Hunger Games -lakoista, Brights-kokoelman Re-Fresh Mint, Cirque Du Soleilista It's A Trap-eze! ja Get Carried Away, Crackle Metalsin Latticed Lilac ja viimeisenä, mutta ehdotomana suosikkina näistä Ruby Pumps.

Kaikki kiekolla
Esitelläänpä sitten lakkoja lähemmin pareittain. Ensinnä kaksi kimaltavaa jäsentä: I herd that ja Hello Gorgeous. I herd that on pientä puna- ja kultahilettä ja Hello Gorgeous! on vastaavasti vaaleanpunaista. Molemmissa on myös hopeista holohilettä päävärien lisäksi. Peittävyyteen molemmat tarvitsevat kolme kerrosta, mutta koristeluissa myös yhdellä kerroksella todella nättejä.


Fast Track oli pitkäaikainen ihastus Hunger Games-kokoelman tullessa julki kesällä. Se on beessi (vai beige? suomi on liian vaikeaa) creme, mutta siinä on kultainen shimmeri, joka tekee pinnasta todella kauniin. Todella hillitty väritys, mutta kaunis katsella. Jungle Queen oli vähän epävarma ostos - parhaiten ehkä kuvaisin mutaisena violettina liilalla hohteella. Haastava kuvattava, silla hohde jää kuvissa hyvin pieneksi.


Re-Fresh Mint eksyi ostoskoriin, koska jo pidempään halunnut mintunvihreää cremeä. Aika perus, peittävyyden sai parilla kerroksella ja kuivui suhteellisen nopeaa. Deviantly Daring on lahja siskolta - todella kivan merenvihreä/sininen duochrome. Saa nähdä millon eksyy kynnelle, kun kuitenkin vähän vierastaa sinistä yksinään. Lisäksi pullossa ehkä nätempi - duochrome efekti ainakaan kiekolla ei ole yhtä voimakas.


Ruby Pumps tuli viimen ostettua kynsikoristekirppikseltä - varsinkin kun sitä ihasteli Lunaliin ranskalaisessa. Todella kaunista kimallusta - kuvat eivät ole tehneet edes tälle oikeutta. It's A Trap-Eze tuli hankittua pitkälti sen takia että on jo pitkään halunnut Deborah Lippmannin Candy Shopia ja tämä on monipuolisempi versio siitä valkoisella pohjalla. Toisaalta tarvitsisi valkoista jellyä parikseen ja en ole vielä etsinnöistä huolimatta löytänyt. :(


Kahtena viimeisenä ovat ristiriitäisia tunteita herättävät eli Get Carried Away -glitterhirviö ja Latticed Lilac -crackle. Get Carried Away:tä tilatessa en huomannut sen sisältävän tikkuhilettä... En osaa vain pitää sitä nättinä. Toisaalta punahopeamustaheksakoni ja musta yksittäinen pieni glitter on taas vain kaunista. Luultavasti menee kuitenkin edelleen myyntiin kynsikoristekirppikselle, sillä epäilen etten pääse tikkuhileestä yli. :D En juuri välitä myöskään crackle-lakoista, mutta Latticed Lilac oli todella nätin värinen. Pitää testata eri sivellin vetoja jos rakastuisi paremmin.


2 kommenttia: