119. Unohtuneita kynsiä

Joulukiireet ovat vihdoin takana päin ja voi taas päivittää blogia, kun kotiutui. Joulun aika oli aika pitkälti lakaton - vaikka otinkin laatikollisen niitä mukaan. Ensin ei viitsinyt lakata kaiken leipomisen keskellä ja sitten onnistuin töissä vetämään kirurginveitsi/mattopuukolla oikean käden etusormen, keskisormen nimettömän juureen viillon. Tämä sitten takasi, ettei tehnyt lainkaan mieli yrittää laittaa näihin sormiin kynsilakan poistoainetta lähellekään. Onneksi viillot ovat jo aika parantuneita ja voi tehdä jo uuden vuoden kynnet tänään.
 
Kuitenkin aluksi muistikortin syvyyksistä unohtuneita kynsiä. Nämä  ovat marraskuulta - halusin testata jälleen kerran perhosen siipi kynsiä - tosin tällä kertaa mustan alueen tein akryylimaalilla. Pitää vielä tosin harjoitella tätä - rajat jäivät aika suttuisiksi.
 
Perhepotretti

 
 
Pohjalakkana on Constance Carolin Snow White, jonka päälle lakkasin Nfu Oh:n 38:a ja tein flakie-sandwichin kerrostamalla vielä tämän päälle vaaleanpunaista Paris Memories -jellyä. Tämän päälle tein vielä liukuvärjäyksen Paris Memoriesin toisella jelly-lakalla, joka on määrittelemättömän punainen (= ei tule vain mieleen miksi väriä kutsuisin :D), jossa on sinistä shimmeriä. Sitten olikin perhossiipien vuoro - tosin lopputuloksena oli hieman erimuotoiset per kynsi - varsinkin jos vertaa keskisormea ja nimetöntä.
 
Sitten itse kynnet:
 
Vaikka kynnet onnistuivatkin kuten ajattelin, en viihtynyt niissä kuin sinnittelemällä päivän. Jokin häiritsi - ehkä liian sekavat omaan silmään.
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ei oikeen teksti erotu taustalta..... Järjestä kisoja tai arvontoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, meillä juuri päättyi eräs arvonta, ettei ihan heti ole uutta näköpiirissä. Tulevaisuudessa sitten lisää. :) Musta teksti valkoiselta taustalta taas näkyy meistäihan tarpeeksi hyvin - toisen värinen tausta/teksti olisivat taas haastavampia.

   Poista
 2. Ihania kynsiä :)
  Käyppäs osallistumassa kilpailuun:
  http://what-thefudge.blogspot.fi/2013/01/voita-ihana-ravintola-illallien.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^' Pitääpä käydä, ihana palkinto.

   Poista