117. Last days of summer


Kaivelin kuvakansioiden syövereitä ja löysin kahdet väreiltään hyvinkin kesäiset lakkaukset. Mikäs sen parempi aika julkaista ne kuin talven ensimmäinen kova pakkasjakso... right?

Ensimmäiset kynnet ovat aidosti kesältä, kesäkuulta jopa. Miten niin minulta löytyy liikaa postaamattomia kynsiä? Tahdoin kaiketi kokeilla kaikkia pastellisia lakkojani ja väkertsin hempeät skittlet. Näin jälkikäteen olisin lisännyt jotkin yhtenäiset koristelut kaikkiin kynsiin, mutta 5 kuukautta myöhässä minkäs teet.. En viitsi edes luetella kaikkia käyttämiäni lakkoja, sanottakoon yleisesti, että ne ovat kaikki halppiksia ja merkeistä miyo:a ja dependiä löytyy eniten.

Ilmeisti parin viime kuukauden aikana on tapahtunut jonkinlaista kehitystä sekä lakkauksessa (tai siistimisessä oikeammin) ja kuvauksessa kun nämä hieman vanhemmat skittlet sattuvat häiritsevästi silmään. Nuo epätasaiset ja siistimättömät lakkausreunat kynsinauhan vieressä, hrrr. Kynsinauhatkin ovat kuivat, mutta niitä joudutte kuvissa kestämään kun en koskaan muista öljytä niitä ennen kuvausta ja fotoshoppaamaan olen liian laiska.

 vasen käsi..

 ..ja oikea

Toisina kesäisinä kynsinä samaan postaukseen tungen yksinkertaiset oranssit pläjäykset marraskuulta. Nämä olivat tietyllä tapaa toivekynnet poikaystävälle kun hän harjoituskiekoltani osoitti yhtä oranssia kynttä ja kysyi miksen koskaan lakkaa "näteillä" väreillä. Näitä sitten kyllä kehuttiinkin...

Lakkoina tosiaan Rimmelin Apricot punch ja Zoyan ihana kimmeltävä Rica viime vuoden kesäkokoelmasta.

Zoya Rica ja Rimmel lasting finish fruities (tuoksulakka) - Apricot punch -Prunella

2 kommenttia:

  1. kivat pastellikynnet ,itekki olis tarkotus tehä joku päivä ku pastellilakat testaamatta kynsille jotka ostin kesällä ,ihanat myös noi toiset ja etenki toi zoya lakka
    käy kurkkaan mun blogi jos kiinnostaa

    VastaaPoista
  2. Kiits. Joo toi zoya on ihana, oli se kesällä kynsillä yksinäänkin, mutta ne kynnet tuhoutu ennen mahdollisuutta ottaa kuvia..

    VastaaPoista