116. Huurretta

Kaverin ehdotuksesta askartelin huurrekynnet täksi päivää. Huurteesta itsellä tulee aina mieleen ensilumen aika ja pihlajanmarjat, kimalteleva lumi pimeällä ja jäiset hiukset. Tästä sitten lähdin tuputtelemaan ensin kerroksen glitteriä kynsille, ja sen päälle valkoisella CCUK:n Snow Whitella jääpuikkoja ja niiden päälle lisää glitteriä. Nämä sitten vielä upotin hetkeksi glitterastiaan, sillä kerrankin tuntui, ettei sitä voi käyttää liikaa.
Päätin myös vihdoin käyttää joskus kaupanpäällisiksi saamani tarrat, joiden ilmeisesti pitäisi esittää kirsikkapuunoksia, mutta itse olen aina nähnyt ne ennemmin pihlajanmarjoina värin takia. Tarrat kiinnittyivät hyvin, mutta rypistyivät päällylakkaa laittaessa hieman. Viimeistelyksi lakkasin päälle kerroksen Flormarin mattapäällylakkaa, jotta kynnen pinta näyttäisi jäätyneeltä. Täytyy tosin sanoa, että kamera on huonompi vangitsemaan lakan mattaisuutta ja kynsien pinnat näyttävät huomattavasti kirkkaammilta kuin luonnossa. Pitänee testata seuraavien kynsien kanssa eri valaistuksia, jos onnistuisi paremmin.

4 kommenttia:

  1. Ihanat! Näyttää tosiaan jäätyneiltä! Voisi itsekin seuraavaksi kokeillavaikka flormarin mattaavaa, kun mun mielestä Ginan pinta on ehkä enemmän utuinen kuin tuollainen kunnon matta. Tosin tykkään Ginastakin, sehän on ihan omiaan vaikka leimojen päälle kun ei levitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä. Itse tuota Ginaa viimeksi siellä pyörähtäessä hypistelikin, mutta jäi vielä tältä erää ostamatta. :D

      Poista