115. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän kunniaksi jatkaa blogin epäonnistuneiden teemakynsien perinnettä. Valitan kynsinauhojen suttuisuutta tästä syystä, kun ei jaksanut puhdistaa kunnolla.

Näiden kynsien alku oli jo tuhoontuomittu, kun huomasin, etten omista suomenlipun väristä sinistä ja päädyin Gina Tricotin petroolinsiniseen lakkaan numero 15. Tästä huolimatta hiljensin epäilevän äänen pääni sisällä ja päätin ryhtyä koristelemaan kynsiä periaatteella mitä mieleen juolahtaa. (Huono idea, sillä aiemmin on päätynyt vain Barbie and the Rockers-kynsiin.)

Ensimmäisenä testasin nimettömiin Models Ownin Snowflakes -lakkaa parin kerroksen verran, jolloin sain mielikuvan Suomen lipusta lumisateenkeskellä. Tämän vuoksi lisäsin molempiin kynsiin lipputangon mustalla Pretty Womanin kynällä ja Suomen lipun Constance Carrollin Diamond Gloss lakalla nro. 372 Snow White. Ristin tein pohjavärillä ja kuorrutin kaiken komeuden vielä kerroksella Gina Tricotin 3D Ice -lakkaa. 

Tähän ei toki voinut lopettaa kynsien koristelua vaan loihdin nimettömiin epätasaista helmiverhoa dotting toolin avustamana edellä mainitulla valkoisella lakalla. Helmiverhon loput koristelin vielä strasseilla. Tässä vaiheessa vasta huomasin, että helmiverho ja Suomen lippu ovat eripäin toisiinsa nähden. 

Kuka tahansa järkevä ihminen olisi lopettanut tähän, pudistanut päätään sotkulle ja päättänyt siirtää teemakynsien uuden yrityksen ensi vuoteen. Kuitenkin päänisisäinen pieni kannustusjoukko hoki minua viemään tämän kaiken vielä pidemmälle ja päätin kruunata kaiken suomenlippu/ranskalaiskärjillä. Tästä onneksi ei enää ole kuvamateriaalia, vaan poistin lakkaukset naurun saattelemana.Jokainen lakka oli omalla tavallaan kyllä nätti ja ajoi tehtävänsä, mutta huonosta ideasta ei saa hyvää vaikka kuinka yrittäisi.

Osasyylliset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti