114. Matted glitter

Seppälästä sormiin osui Flormarin mattapintaistava päällylakka, jota tuli heti testattua. Toimivuus oli oikein hyvä - lakka teki kunnon mattapinnan ja kuivui nopeasti.
 
 
Kynsillä olevina lakkoina on Wet'n wildin E42EA Black Crème, joka on tähän asti parhaiten toimiva musta cremelakka. Se levittyi hyvin ja tykkäsin myös siveltimestä. Aiemmin testauksessa olleet Lumenen Natural Coden (pieni pullo, josta loput jämähti pulloon), Rimmelin (Rimmelin iso sivellin ja minä ei tulla vaan juttuun), Wild and Crazyn/Wild and Mildin (levittyi ok, mutta jäi viiruja) ja MNY:n musta eivät ole olleet yhtä hyviä.
 
Wet'n Wildin päälle laitoin kerroksen Flormarin Pretty-sarjan P29:ä, joka on tumman turkoosia glitteriä. Lisäksi testasin viimein teippauksia nimettömään, ja tykkään kyllä. Tulevaisuudessa häämöttää useampien teippauksien testailu. :D Kuvat otettu valitettavasti yöllä huonossa valossa. Lisäksi evoilin kynsinauhojen puhdistuksessa, kun ei halunnut tuhota mattapintaa. Miten niin ei tajunnut puhdistaa kynsinauhoja ensin ja vasta sitten laittaa päällylakkaa. 0:)

 

3 kommenttia:

 1. Noi Pretty-sarjan lakat tuntuu olevan kauhean ohuita kyllä. Mullakin niitä on muutama ollut, ja en oikein pidä :( Mutta wettiksen mustista oon samaa mieltä! Mulla on Ebony Hates Chriss (niitä fast dry) lakkoja ja se on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, en ole ostanutkaan muita. Toi onneksi toimii juuri kimalteena toisen päällä. ^^

   Poista
 2. pitäs itekki ostaa toi matta päällyslakka

  VastaaPoista