112. Golden green

Olempas minä tylsä. Jälleen simppeli peruslakkaus ilman kummempia kommervenkkejä.
Tuli hankinttua Models Ownin Golden Green parin muun beetlejuice-kokoelman lakan kanssa vaikka en vihreistä lakoista silloin vielä kauheasti välittänyt. Houkuttelevana tekijänä oli samankaltaisuus Chanelin Peridotiin jota ei sitten lopulta juurikaan ollut. Paremman Peridot-dupen löytää nyt Flormarin duochrome-kokoelmasta.

 Flormaria tungin tähänkin lakkaukseen mukaan kultaisen cracklen muodossa. Halpa ja toimiva metallicrackle. I like. Omistan myös hopeisen samanlaisen kaverin. Golden green peitti kahdella kerroksella toisin kuin monet kalliimpienkin merkkien duo- ja multichromet.

-Prunella

3 kommenttia:

 1. miten tää on mahollista, että mä en tykkää oikeen crackleista, mutta sitten kun niitä nään kivasti yhdisteltynä, niin tykkäänkin !:D

  saitte muuten uuden lukijan ;)

  www.s0happyic0ulddie.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa että liityit lukijaksi :) Tämä yhdistelmä oli älyttömän simppeli, halusin koristella kultavivahteista pohjalakkaa ja valitsin kultacracklen, foolproof. :D Olis voinu kehittää jonkun spesiaalimman tavan levittää toi crackle, mutta ehkä ensi kerralla.

  VastaaPoista
 3. Whether your prime concern is taste or variety, VaporFi is will fulfill your vaping needs.

  With vape juices which are extracted from food-grade ingredients, their vaping flavors are deliciously smooth and consistent.

  VastaaPoista