111. Lumihiutaleita

Sään jatkuessa sateisena päätin tehdä lumihiutaleita kynsille. Tosin en tykkää talvestakaan, mutta syksyn ja kevään välimuodot masentavat enemmän.
Päässä pyörinyt jo pidempään ajatus leimata tavallisella leimasimella kynsille. Sain vihdoin testattua tätä ideaa, mutta se oli haastavampaa kuin ensin ajatteli. Muste oli liukasta ja suttasi aluksi, mutta jätin sen sitten kuivumaan leimasimelle. Musteen kuivutua hieman sain kuvion jotenkin kynnelle. Nämä sitten vahvensin Pretty Womanin mustalla kynällä ja korostin Kissin hopeisella artlinerilla.  Käytin paria eri kokoa lumihiutaleleimasimesta, mutta olisi paljon helpompaa, jos laatoista löytyisi eri kokoisia kuvioita samasta, joita voisi leimata.
Lisäksi muutama ostos; tilasin Phoenix Beauty Loungesta itselleni kolme O.P.I:n Skyfall kokoelman lakkaa ja pari muuta pitkään himotuslistallani olleita. Skyfallista valikoin itseäni eniten kiinnostaneet eli Goldenfingerin, Casino Royalen ja World is Not Enoughin. Olisi tehnyt kyllä mieli haalia koko sarja, mutta budjetti ei tullut vastaan. :D Kokoelman idea on ihana ja tykkäsin lakoistakin. Lakat vastasivat hyvin swatcheja, mitä katselin etukäteen, tosin Goldenfinger on kyllä aavistuksen verran oranssimpi kuin mitä siltä odotti, mutta muuten kiva.


Kaksi muuta O.P.I:a oli sitten New York Ballet kokoelman Pirouette My Whistle ja Muppets-kokoelman Divine Swine.
Saatan tilata tuolta toistamiseenkin - olen kaikin puolin tyytyväinen ostokokemukseen. Lakat olivat hyvin pakattuja ja tulivat kohtuu nopeasti. Toisaalta valikoima nettikaupassa on suppeahko: tarjoaa oikeastaan vain Opia, China Glazea ja Essietä.
Läheisempiä ostoksia on Tokmannilta poimimani Coral Prosilkin Las Vegas -kokoelman 501 Just Married, 502 Rock & Roll ja 507 Black Jack. Lakat ovat heksakonihologlitteriä ja pientä glitteriä sisältäviä. Lakat tuoksuvat kyllä todella voimakkaille, mutta muuten kyllä ajavat asiansa.


6 kommenttia:

 1. ihania ostoksia ja kivat kynnet ,minun blogissa saa myös vierailla tai liittyä lukeen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, pitääkin käydä katsomassa. :)

   Poista
 2. Hauska idea kokeilla tavallista leimasinta! Hienot tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Onnistuin kyllä tuhoamaan yhden leimasimista, sillä sen kuvio suli, kun epähuomiossa puhdisti mustetta kynsilakan poistoaineella. Pitäisi oppia huomioimaan paremmin mitä on aina tekemässä. :P Muuten kyllä toteuttamisen arvoinen idea.

   Poista
 3. tosi hienot ja kokeilemisen arvoinen idea! mietin että voiskohan toi toimia jos leimais ihan kynsilakalla, mut tosiaan jos se sulaa kynsilakanpoistoaineesta niin sitten ei :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattais toimiakin, jos käyttäis asetonitonta kynsilakan poistoainetta, joka itsellä oli loppu. :D Testata, jonkun kerran.

   Poista