107. Musteen jatkumo

Viime postauksen mustekynsien jatkumona tuli itsekin viimein testattua sanomalehtikynnet. Alulakaksi valikoitui Models Ownin Vintage Pink ja Nude Beige.

Tarvitut välineet
Oli hieman heikosti mitään lehtiä, kun olin juuri saanut kannettua entiset keräykseen, mutta löysin kuitenkin Anttilan kuvaston. Tämän takia kynsille eksyi todella mielekkäitä tietokoneiden sisälmyksien kuvauksia. Onneksi tekstit tulevat kynsille kuitenkin peilikuvina.


Muissa kynsissä, paitsi nimettömässä oli pohjana Vintage Pink. Voi taas vain ihmetellä, miksei saa otettua kynsistä kuvia ennen kuin ne ottavat vahinkoa itseensä. :D Tosin etusormen outo läiskä tuli jo kynsinauhoja puhdistettaessa.


Peili kertoo totuuden :D
Pitää testata näitä parenpien tekstien kanssa ja eri fonttikoilla joskus lähitulevaisuudessa. Tykkäsin varsinkin (pienenä bibliofiilinä :D) kynsien ideasta.


2 kommenttia:

  1. Miten tämmöisiä onnistuu tekemään? En tajua miten tuon tekstin saa liitettyä kynnelle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstit saa todella helposti. :D Ensin leikkaa haluamansa palan, kastaa sen desinfiointiaineeseen ja painaa sitten kynttä vasten n. 20 sekunttia. Mitä kauemmin piti, sitä selvemmin tekstit tarttuivat. :)

      Poista