97. Drables

Heinäkuun hiljaisuus selittyy töillä, jotka estäneet hieman blogittelua. Ei siksi ettei kynsiä ole tehnyt, mutta on jättänyt aamuisin kynsien teon niin viime tippaan, ettei ole ehtinyt ottaa kuvia ja töistä tullessa kynsissä on jo melkoiset kärkikulumat. Tässä sitten kamerasta koottuja kuvia ja lisäksi heinäkuun ostoksia. Eli varoitus hyvin kuvatäydestä postauksesta. :D

Varhaisin ostokseni oli Wet'n Wildin Megalastin mintunvihreä E2181 I Need a Refresh-Mint, jossa on tosi iso sivellin. Lakka on aika paksua ja vaatii pari kerrosta peittävyyteen, mutta se kuivuu aika hitaasti.Lisäksi Halpa-Hallista tarttui mukaan Coral Prosilkin mattalakoista vaaleanpunainen ja harmaa. Molemmat lakat ovat hintaansa nähden hyviä.


Avonilta tilasin tarjouksestä 3 lakkaa 13,90 € kolme uutta: Lemon Sugarin, Sateenin ja Romancen. Lakat olivat pieni pettymys, sillä ne tarvitsevat usean kerroksen peittävyyteen ja kuivuvat hitaasti.


Ruotsin matkalla tuli poimuttua pari uutta Paris Memoriesia, jotka ovat yksiä parhaimpia lakkoja mitä omistan sandwicheihin. :D Tuli jostain syystä poimittua taas babypinkki ja lisää glitteriä, mutta ehkä seuraavalla kerralla tulee valikoitua jotain uuttakin. Lisäksi kuvassa on Mavalan 229 Sparkling Silver. 


Porukoilta sain Kuopiosta tuliaisiksi pari uutta Flormaria ja H&M:n lakkapakkauksen jossa oli kultainen lakka ja kultainen glitteri.


Gina Tricotin tarjouksesta tuli poimittua pirteä 74 Python Green, sininen glitterpläjäys 77 Monaco Blue ja 14 Gold.Sitten muutamat kameraan eksyneet kynnet:

Ensimmäiset ovat sandwitch Delia No.1:sen lakalla ja O.P.I:n Crown me already, konadin leimauksilla ja helmillä.


Toiset ovat kuvatessa jo hyvin kärsineet siniset kynnet, joissa lakkoina on Golden Rosen vaaleansininen mattalakka ja Mavalan 158 Smoky Blue. Tykkäsin kynsistä, sillä ne olivat mukavan yksinkertaiset, mutta poikkesivat peruslakkauksestani.


Kolmannet ovat Flormarin hololakoilla tehdyt, jotka jäivät kyllä leimauksiltaan hyvinkin hailakoiksi, eikä kuviot erottuneet edes niin kyvin kuin kuvissa.Viimeiset kynnet ovat harmaasävyiset, joissa lakkoina oli Coral Prosilin harmaa muissa kuin nimettömässä ja ikivanha Lumenen Paris 422. Kuviot leimasin vastavuoroisesti samoilla värillä ja lisäsin Flormarin kimalletta päälle. Kuvio on MiMaxilta tilatusta XL-laatasta.

3 kommenttia:

 1. Ne kynsilakat ovat upeita, ja rakastan nail art! : D

  VastaaPoista
 2. Teet tosi nättejä kynsiä,liityin lukijaks : )

  oma: www.newnailseveryday.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoi kynsii :)
  Käy kattoo mu blogi ja liity vaiks lukijaks :) jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista