93. Vihreä tupla

Hei pitkästä aikaa. Elämässä on tapahtunut kaikenlaista uutta ja olen ollut poissa oman koneeni luota. Nyt olen ainakin hetken taas kuva-arkistojeni äärellä joten ehdin kirjoitella muutaman postauksen.

Tänään tuplana vihreää. Molemmissa vihreissä olen viihtynyt jo kahdesti tänä kesänä ja lisää vihertävää pukkaa lakkavarastoon oikein urakalla. Ennen en oikein välittänyt vihreistä, mutta tänä keväänä ja kesänä olen innostunut oikein kunnolla.

Ensimmäiseksi  cremeä ja glitteriä. Depend 54 ja Party of five glitters Wet n Wildilta. Ihanan kesäistä ja pirteää.

Toinen päivän vihreistä on Sinful Colorsin Mint Apple. Shimmerinen tumma minttu, vähän enemmän sinistä niin sävy olisi täsmälleen turkoosikiven sävyinen. Helppo levittää, peittää kahdella kerroksella. Poimin tämän ja keltaisen Unicorn sävyn Forssan Hurrikaanista. Kyseisessä halpakaupassa oli myös BYS:n ja Mode 4you:n  lakkoja. 
Katsotaan jos saisin kunnon koristelujakin aikaan lähiaikoina. Tuntuu että uusia lakkoja kertyy niin nopeasti testattavasksi, että mietinnälle ja kikkailulle ei jää aikaa. Ja jotenkin puhtaat värit miellyttävät nyt kovasti silmää. Toiveita saa aina laittaa. :) Ensi kertaan!

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti