92. Vintage Pink

Kameran muistikortilta löytyi yhdet vanhemmat, jotka olivat jääneet jostain syystä esittelemättä. Lakkana näissä oli ModelsOwnin Vintage Pink, joka on todella herttainen vaaleanpunainen creme, joka peittää jo  yhdellä kerroksella. ModelsOnwin lakat vain tuoksuvat jotenkin voimakkaasti muihin verrattuna. :DKoristeluiksi kynsiin lähdin testailemaan eri kuviotyyppejä, koska ei oikein osannut päättää mitä tekisi. Etusormiin sain aikaan ainakin itseäni tyydyttävät pisteet ja nimettömiin vapaalla kädellä raidat. Raitojen reunat menevät vieläkin vinoon, mutta ehkä pitää vain oppia elämään sen kanssa, että minä ja suorat viivat ei kuuluta yhteen.

Muihin kolmeen sitten leimailin Konadin laatasta oudon mallisia kukkia, muiden kuvioiden puutteessa. Näin jälkeen päin katsoen, olisi kannattanut tehdä enemmin vapaalla kädellä, niin sopisivat paremmin kynsien yleisilmeeseen.

Periaatteessa ihan kivat, mutta ei missään tapauksessa suosikit - jäivät jotenkin raskaan oloisiksi ehkä tuon kolmen sormen kukkakuvioinnin takia. Olisi pitänyt olla vain viitseliäisyyttä keksiä pariin muuhunkin sormeen omat kuvionsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti