90. Papaija/mango

Sai viimein opparin teon pois alta ja ehtii tekemään kynsiäkin. Ideoiden puutteessa tuli tehtyä samanlaiset Sonnen blogin innoittamana. Toteutus vain kalpenee täysin noiden rinnalla. :D Ensinnäkin keltaisen pohjana käytin Wild and Crazyn w152:sta eli Madrielia. Madriel on hyvin ohutta koostumukseltaan ja vaatii monta kerrossa täyteen peittävyyteen. Itse laitoin kolme, mutta se ei vielä peittänyt kynnen kärkiä kuultamasta lakan alta. Lisäksi Wild and Crazyn lakoista itselle jää aina ilmakuplia - joka toki voi johtua myös siitä että en välttämättä anna alulakan kuivua kunnolla.


Toisena lakkana tosiaan Miyon vihreä papaijan ja mangon risteytykseltä tuoksuva yksilö. Tuoksu on ehkä hieman hajuherkkänä aika tympeä varsinkin ajan kuluttua. Enemmän mangon dominoiva tuoksu ja kun joskus vuosia sitten käytti mango body butteria kyllästymiseen asti haju vain ärsyttää. :D Pitänee satsata enemmän Miyon siniseen lakkaan, jonka pitäisi tuoksua mintulta - raikkaaseen tuoksuun kyllästyy vähemmän.

Mutta kuvia, nimettömän kuvio tosiaan Konadin laatasta m63. Kuvissa vihreä lakka näyttää pari astetta tummemmalta kuin se on luonnossa.

Lisäksi tuli satsattua MiMaxin xl-stamperiin, joka on kooltaan Konadia isompi ja pehmeää silikonia Konadin kovan sijaan. Tämä helpottaa kuvion kynnelle pyöräyttämistä, koska leimasimen pinta mukailee kynnen kaarteita paremmin ja edes auttaa sitten kuvion parempaa asettumista. Ainoana miinuksena tietenkin, että tuohon tarttuu sitten todella helposti karvat ja pöly ja saa olla koko ajan puhdistamassa. :D

Päitten kokoero

2 kommenttia: