88. Gagging for green

Wihweää jellyä ja kuivakukkia. Ei ihan Gaga for green, ennemmin gagging for green..

 Näiden(kään) kynsien toteutus ei ole siistein mahdollinen, mutta siedin näitä kyllä. Vinkiksi muuten että kuivakukkien asettelu paksulle eikä kokonaan kuivaneelle jellypohjalle runsaan kirkkaan lakan kanssa ei ole fiksuin veto, hence kaikki rypyt ja painaumat. Ei jaksanut Mavalan minute quick finish tätä kaikkea kuivattaa kovin nopeasti.

Vasenta räpylää


 Kynsillä siis Delia nro. 1:n kirkas vihreä jelly nro. 65 ja Aden cosmeticsin kuivakukkia jotka ovat maanneet koristelaatikossani vuoden päivät koskematta. Kukkien keskellä hitunen Delian hopeaglitteriä.

Kuivakukat ovat kyllä kauniita koristeita kunhan niitä osaisi käyttää. Itselläni tämä oli ensimmäinen yritys ja sen huomaa. Lohjenneita kukkia, ruttuja, kiroilua.. Mitä suoremmat kyntesi ovat sen helpommin nämä asettuvat kuivina ja jäykkinä. Jos kyntesi ovat hyvin kaarevat kukkia pitää kostuttaa ensin jotta ne pehmenevät ja sitten niiden saaminen ehjinä kynnelle vasta vaikeaa onkin.

Itsehän siis yritin märällelle kirkkaalle lakalle varovasti painellen asettaa nämä, mutta peukaloa kaarevammissa kynsissä se ei oikein onnistunut kunnolla. Vinkkejä otetaan siis vastaan. :DOikea räpylä ja pikkurillin rutut.

Mattaversio
 Koska halusin kokeilla minkälaisen efektin mattalakka saa aikaan lakkasin kynnet China Glazen Matte Magicilla ja olin iloinen. Tykkäsin mattaversiosta huomattavasti enemmän kuin kiiltävästä.


Tärkeimmät tarvikkeet.
Näihin kuviin ja tunnelmiin.

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti