85. Infoa

Tosiaan havaittavissa on pieniä ongelmia blogin ulkoasussa. Bloggerin Fried Connect a.k.a Lukijat-widget ei ole jostain syystä toiminnassa. Ilmeisesti maaliskuussa poistunut muiden paitsi blogger-alustojen käytöstä, ja samaten meiltä, vaikka pohjamme onkin oikea.

Tämän takia viivästynyt jo parilla kuukaudella pienoinen arvonta, mutta saamme piakkoin senkin julki.
Lukijaksi rekisteröityminen kuitenkin onnistuu vielä hallintapaneelista lukuluettelon alla olevasta Lisää-painikkeesta, jossa voi syöttää blogin web-osoitteen. Oikeastaan tämähän on tarkoitettu bloggerin ulkopuolisten blogien lisäämiseen, mutta toimii ainakin siten. :D Lukijat-widget toivottavasti palaa toimintaan, vaikka ratkaisua ei ole vielä löytynyt, eikä syytä miksi se on kadonnut. Ilmeisesti kyseinen widget on muutenkin katoamassa jonkin uuden tavan tieltä ainakin joidenkin viestien perusteella, joita selasin ongelmaa selvittäessä.

Toisiksi tavoiksi seurata blogia lisäsimme rss-feedin ja sähköpostitse seurailumahdollisuudet. Lisäksi sivupalkista löytyy vihdoin "Seuraa blogilistalla"-nappi.

3 kommenttia:

 1. Siis jos haluaa liittyä blogin lukijaksi voi painaa vain ´seuraa blogilistalla`?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinulla on blogilistan tunnukset (ilmaista ja helppoa) niin kuvakkeen klikkaaminen riittää. :)

   Blogilistahan toimii lähinnä kotimaisille blogeille ja näyttää samana ja lähipäivinä päivitetyt blogit joita olet päättänyt blogilistalla seurata.

   Poista
  2. Ja jos tosiaan on oma Google-tili, voi blogin lisätä hallintapaneelin kautta Lukuluettelon alla olevan Lisää-painikkeen kautta. :)

   Poista