83. Draculaura's stealing my heart


Ah lisää epäonnistumisia Monster High -teemalla! Kaikki kiljuvat riemusta. Okei, onneksi tällä kertaa syy on oma eikä suinkaan Mattelin tai sen alihankkijoiden. Yritin sutia kynsiini Draculaura-teemalla lakkausta mutta heti kun rupesin liikaa taituroimaan niin metsään meni.

Muistutukseksi tai muuten vaan, tältä hahmo nimeltä Draculaura näyttää. Soma 1600 vuotta vanha yläasteelaislainen vampyyrineitonen joka pyörtyy jo kuullessaan sanan veri.


Ensin oikeaa räpylää ja lakkausta ennen kuin ryssin sen totaalisesti. Tai no, oikeastaan olin kyllä jo ryssinyt lakkauksen, yritän vaan peukalolla ovelasti piilottaa aikaansaamani sotkun. Inspiraatio on selkeästi Draculauran ihana musta-pinkkiraitainen tukkapehko.


Pohjalakkana H&M:n viime kesän minilakkanelikon sävy PINK, hotpinkki lakka pinkillä shimmerillä, oikein nätti pinkki. Mustat raidat on tehty Golden Rosen mustalla nail art -lakalla joka on Seppälästä hankittu. Valkoiset sotkut saman merkin valkoisella vastaavalla. Ja noi valkoiset sotkuthan yrittää edustaa vamppyyrin hampaistoa ikäänkuin ranskalaisena manikyyrinä, mutta aika hyvä mielikuvitusta saa käyttää että idean tunnistaa.

Tattadaa tässä todistusaineisto: FAIL!


-Prunella

3 kommenttia:

  1. Toi on kyllä tosi nätti toi Gray`s Anatomy, ostin kanssa sellasen itselleni viikonloppuna:)

    vivian-amour.blogspot.fi

    VastaaPoista