82. Haaste: suosikkilakat

Haa, vaikeaa koordinoida yhteispostauksia ja pahoittelut hitaudesta haasteen vastaamiseen.

Kuitenkin haasteeseen, jossa piti nimetä kymmennen suosikkilakkaa. Päätimme Prunellan kanssa kuitenkin jakaa vastuuta ja kahdenkymmenen sijasta esittelemme yhteensä vain kymmenen, koska koimme valinnanvaikeutta. :D

Ja säännöt lyhykäisyydessään olivat :

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

Meidät haastoi Hopeasusi Tassustudiosta. ^^'
Käykääpä tsekkaamassa tämä melko tuore soma pikkublogi!
Kasvua Hopeasuden blogille ja paljon kiitoksia haasteesta!

Ja nyt niitä lakkoja:

D:

Ykkössuosikkina itsellä tällä hetkellä on hopeinen glitterini eli O.P.I:n Crown me already. Se vain on ihana ja yhdistettävissä niin monenlaiseen lakkaukseen.


Muut sitten ovat satunnaisessa järjestyksessä. Yksi viidestä on Orlyn Ingenue, joka on liila, jossa on kultaista shimmeriä. Äärimmäinen rakkauslakka auringossa. ^^


Kolmantena GOSH:in 550 Purple heart, joka on multichrome, joka valaistuksesta riippuen on joko liila, vihreä tai musta.


Neljäntenä voisi mainita Color Clubin Wild and Willingin, joka aina hyppää esille lakkojen joukosta, vaikka sitä ei vielä kovin usein ole tullut laitettua kynsille asti.


Viimeinen lakka on hyvinkin selkeä valinta suosikkeihin, sillä rakastan Nfu-Oh:n Opal-kokoelman flakiemussukoita. Kaikista monikäyttöisin on perus Nfu-Oh 38, jonka todellista kauneutta on vaikea vangita kameraan.

P:

Haa, mun vuoro!

Ensimmäisenä omalta listaltani esittelen teille Nfu Oh 51:n. Pullossa upeaihana multiväriflakie vaaleanvioletissa jellypohjassa. Kynnellä ei niin upea kuin pullossa , mutta oikealla pohjalla säväyttävä.Seuraavana pitkän ajan himotus OPI Not Like the Movies Katy Perry -kokoelmasta. Vihreävioletti duochrome melko ohuella koostumuksella. Parhaimmillaan mustan päällä. Goshin Purple Heartin serkku, samassa sarjassa painii myös Wet & Wildin Gray's Anatomy.
Sitten kimaltava ihanuus China Glazelta. Carnival Lights on kuin OPI:n teenage Dream, mutta hieman tummemalla pohjalla. Pienen pientä hologlitteriä ja pientä hexagon-glitteriä pinkissä pohjassa.Tämän hetken lempparisävy Delian nro. 65 ihana vaalea kirkas vihreä jelly!Ja toinen hetken lemppari, harmahtava vaalea laventeli myös Delialta.Vielä yhteiskuva kun Nufunen näyttää niin hyvältä pullossaan :DJoko te kaikki olette tehneet tämän? Halukkaat saavat poimia haasteen meiltä, mutta josko nyt jonkun nimeltäkin haastaisimme:

Ostolakossa -blogin Virve
Karkkipäivän Sanni
Pienen kynsiblogin Olmi
Piece of Pandan Panda
I Love My Nails -blogin Nunnu

- Dimavarien & Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti