81. For a golden girl..

..knows when he's kissed her it's the kiss of death..

Okei, ei sentään kuolonsuudelmaa Mr. Goldfingeriltä, mutta kultaiset sormenpäät lakkakerrostuksella kuitenkin.


Tällaista lakkausta tällä kertaa aurinkoisten säiden inspiroimana. Lakkaus on jo vanhempi, mutta nyt aurinko näyttää taas palanneen taivaalle. Oli ihanaa kävellä Tampereen keskustassa ja Laukontorilla kalakojujen lomassa Kalamarkkinoilla. Olin tapani mukaan taas vähän liian myöhään liikkellä ja kojut jo sulkeutuivat kun pääsin markkina-alueelle, mutta säästä ehdin sentään nauttia. Ja muurinpohjaletusta hillolla ja kermavaahdolla! Lettuja mmm...

Okei takaisin lakkaukseen lettusivupoluilta.. Yritin monipuolistaa lakkausta ja luoda mattalakalla ja kuviosaksilla leikatulla teipillä sahalaitareuran keskelle kynttä, mutta tämä lakkayhdistelmä ei matattuna juurikaan erottunut kiiltävästä. Alimmista kuvista voi yrittää bongata mattapuolikasta, mutta vaikeaa se on, matattuna lakkaus oli vain hitusen himmeämpi.

Lakkoina Flormarilta tumma keltakultainen U11 ja Aden cosmeticsin nro- 46 jossa lähes kirkkaassa pohjassa paljon beigeä shimmeriä ja magentaa shimmeriä sekä vaaleita glass fleckejä. Olen vielä niin noob näiden värikuvausten kanssa etten tämän lakan kohdalla pysty parempaan. Aden lakka ei yksinään oikein peitä joten kerrostin sen Flormarin päälle. Kerrostus toi myös hieman lisää syvyyttä.

U11


Aden 46

Aurinkoista sunnuntaita teillekin!

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti