80. Tapettia

Pienoisen hiljaisuuden jälkeen, joka johtui täysin kiireistä ja siitä että tuli lainattua kameraa eteenpäin, vuorossa on kaverin tapetin inspiroimat kynnet. Lisäksi sain viimein inspiraation ottaa sen silikoniosan irti Konadin leimaisimesta ja kuten ollakaan, sain paljon parempaa jälkeä ja kuviot leimautuivat kokonaisina.

Lakkana leimaukseen ja pohjiin toimi Paris Memoriesin suklaanruskea ja maitokaakaota muistuttava. :D Yhäkään en ole löytänyt näistä mitään erityistä numerointia. Tykkäsin näistä, vaikka täytyy myöntää, että kamera ei oikein saanut kuvaa, vaan värin sävyt eivät erotu yhtä hyvin kuvissa kuin todellisuudessa. :D Ja tämänkin olisi toki voinut selittää järkevämminkin.

Käytetyt lakat
Leimattu kuvio laatallaToisina kynsinä on käynyt Delia No 1.:sen liilalla lakatatut tähtikynnet. Delian lakka muistuttaa itseä väritykseltään hyvinkin paljon Orlyn Ingenuesta, vaikka lakkojen koostumus onkin sitten aivan erilainen. Tähdet on tehty NFU oh:n perusflakiella eli 38:lla, käyttäen apuna vanhojen tähtitarrojen sapluunaa. :D Tähdillä oli sama ongelma kuin edellisten leimauksilla eli ne erottuivat selkeämmin kynnellä kuin kuvissa. Tykkäsin kyllä, mutta jos teen vielä, vaihdan lakkoja.

Auringonvalossa


3 kommenttia:

 1. Kysyisin että mitä tarkotat tolla "ottaa sen silikoniosan irti Konadin leimaisimesta"?

  Ihtellä kans luultavasti tuo sama laatta mistä sulla tuo kuvio ja mulla ei oo kyllä onnistunu yhtään leimat sen kanssa. Mielellään ottaisin vastaan vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei itsekään aluksi saanut tota kuviota kokonaisena, mutta sitten auttoi yksinkertaisesti että otin sen vaaleanpunaisen pään irti leimasimen muoviosasta ja kiinnitin peukkuuni leimatessa. Mukautui jotenkin paremmin siihen pintaan ja sain kuvion kokonaisena. Lisäksi pyyhkäisin ensin kynsilakanpoistoaineella halutun kuvion. :)

   Poista
  2. Ahaa okei, tarviipa kokeilla tuota jos auttaisi minullakin, kiitos vastauksesta :)

   Poista