79. Köyhän naisen show


Tervehdys!

Viikonlopun teemaan sopiva otsikko ja postaus sillä miehenpuolikkaani ollessa laivalla juhlimassa olen minä viihtynyt keskenäni kotona ja vetänyt omaa yhden naisen showtani kynsien lakkailun ja huonojen tv-elokuvien seurassa.

Otsikko viittaa myös pitkälliseen kaipuuseeni OPI:n The Show Must Go On tai Let Me Entertain You -lakkoihin (Burlesque 2010 holiday-kokoelma). Joku aika sitten älysin kokeilla pientä kerrostusta ja himoni kyseisiin lakkoihin oli sillä hävitetty. Köyhän naisen versio tämä on sikäli että käytetyt lakat ovat huomattavasti OPI:a halvempia ja näin suomalaisittain myös helpommin saatavissa. Tämä köyhän naisen show my
ös kimaltaa alkuperäisversioita hieman enemmän. Swatchit burlesque-kokoelmasta voitte katsastaa vaikka täältä.
U02 ja U04

Kahdessa viimeisessä kuvassa voidaan huomata että kimallusta löytyy kynsiltä hieman eri sävyissä. Pohjavärina lakkauksessa oli Evelinen Happy Colours 601 vadelmansävyinen jelly, mutta mikä tahansa fuksia, magenta tai tummempi pinkki sopinee aivan yhtä hyvin. Päällä kimaltavat muistaakseni (köh köh) peukalossa ja keskisormessa: Flormarin U02 ja etusormessa ja nimettömässä U04. Pikkurillissä on sinisenä hehkuva Gosh Vanilla Ice.Mitä mieltä olette tästä showsta, liikaa kimallusta? Kelpaisiko teille tällainen halpaversio vai ottaisitteko mieluummin OPI:n alkuperäiset?

-Prunella

2 kommenttia:

  1. This is so beautiful!! What a lovely combination! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot, I liked it very much too. :)

      Poista