78. Valerie + flash

Tervehdys taas pitkästä aikaa! Eipä ole näkynyt kummaltakaan tämän blogin kirjoittajalta pääsiäiskynsiä tai muita kevätpuolen teemapäivien kynsiä, mutta ehkä te olette selvinneet muiden blogien mielikuvituksemmisilla lakkauksilla :D

Yhdet vihreät ja kesäiset st Patrick's- kynnet minulla ovat kyllä varastossa, mutta katsotaan koska niitä saadaan ulos kun jonossa on ties mitä. Jotain pientä kynsituotearvostelun poikastakin olisi tuloillaan ja parilla haasteella/palkinnolla meitä on ihanasti heitetty myös.

Tänään kuitenkin vanhempi lakkaus jossa mukana jo Dimalla nähty Wild n' Mildin Flash glitterlakka ja jo aikoja sitten pullossa vilautettu Zoya Valerie joka pääsi nyt vasta ensimmäistä kertaa kynsille.

Ensin Zoyan Valerieta yksinään. Auringossa ehdottomasti parhaimmillaan. Valerie kuuluu Zoyan talven 2010 Flame-kokoelmaan.


Valerie on Zoyan sivujen mukaan tumma metallinen violetti shimmerillä. Itse sanoisin ,että se on enemmänkin pelkästään shimmerinen punaiseen taittava violetti. Tummanvioletti pohja on pullossa täynnä magentaa ja kultaista shimmeriä, mutta kulta ei tule kynnellä näkyviin. Näissäkään kuvissa ei Valerien luonne tule aivan täysin esille. Täytyy napata teille vaikka pari kuvaa varjossa kiekolta.


Ja sitten Wild n' Mildin Flash-glitterlakalla. Ajattelin että Flash sopisi Valerien kaveriksi violetin glitterinsä vuoksi ja teippimanikyyreistä innostuneena päätin yrittää v-puolikuumanikyyriä. Parilla kerroksella Flash saavutti sopivan peittävyyden. Flashissa kirkkaassa pohjassa siis violetettia ja turkoosia neliö-/raeglitteriä.


Kolmioiden rajat ovat hieman epämääräiset koska en poistanut teippejä kahden Flash-kerroksen välissä, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä tämä ei kiusannut silmiä lainkaan. Yksi suosikkilakkauksistani varmasti.


Ja vielä kuvat päätähdistä eli käytetyistä lakoista.


Flash


Valerie

Nähdään taas pian!

-Prunella

1 kommentti:

  1. Ihanat <3

    Sulle on tunnustus blogissani

    http://glitterpolish-blog.blogspot.com/2012/04/tunnustus.html?showComment=1334352539877#c1430343273243803429

    VastaaPoista